anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce este Avatarul mai vizionat decat Titanicul? Sincer, eu m-am uitat putin la avatar, dar serios, am stresa atat de tare de nu am mai putut sa ma uit. Chiar nu vad mesajul filmului astuia, vad doar niste copii innebuniti dupa filmele 3d si "efectele speciale". Filmul Titanic nici nu se compara cu Avatar. Are o semnificatie adanca, un mesaj, o poveste, este un film care te face sa te gandesti la el cateva zile dupa ce l-ai vazut incontinuu. O poveste ce te marcheaza. Voi ce parere aveti >?

16 răspunsuri:
| Intruder19 a răspuns:

Un exemplu ar fi muzica romaneasca
Ce se asculta in trecut:
http://www.youtube.com/watch?v=W8xlzZaQPas
Si ce se asculta in prezent:
http://www.youtube.com/watch?v=sVZ3mu_-y34

Astea sunt gusturile din ziua de azi si din cauza ca avatar are efecte speciale si e "misto" toata lumea il apreciaza.

| SMTHING a răspuns:

Avatar e un film S.F. ( științifico-fantastic‎ )si poate e mai vizionat pentru ca nu e asa veci.
Ador filmul Titanic, nu m-am putut oprin din plans.Sunt de aceeasi parare cu ti :"Are o semnificatie adanca, un mesaj, o poveste, este un film care te face sa te gandesti la el cateva zile dupa ce l-ai vazut incontinuu. O poveste ce te marcheaza."
De cand l-am vazut pe Leonardo DiCaprio ca joca in el ma uit la toate filmele cu el! Ai vazut Romeo si Julieta? E grozav! Ti-l recomand!

| anonim_4396 explică (pentru SMTHING):

Mersi, o sa ma uitwinking

| SMTHING a răspuns (pentru anonim_4396):

NU numai Romeo si Julietalaughing Iti recomand toate filmele lui Dicaprio!

| MâţulMov a răspuns:

Eu sunt complet de acord cu tine. Nu prea am inteles filmul avatar.
In general baietii sunt cu filmele action, iar fetele cu filmele romance. Dar eu sunt de parere ca Titanic a fost de 10 ori mai bun deat Avatar.
Avatar din partea mea ar primii 7.50.
Titanic ar primii din partea mea 9.50.

| anonim_4396 explică (pentru MâţulMov):

D'accord happy

| MâţulMov a răspuns (pentru anonim_4396):

Deci imi dai funda?

| InsanelyWicked a răspuns:

Glumesti, nu? titanic a fost o porcarie fara margini, o porcarie cu tenta telenovelistica laughing
Avatar a fost foarte interesant si a avut si o parte romantica mult peste cea din Titanic, din pct meu de vedere. Cand il vede ea la sfarsit pe el ca om mi~au dat lacrimile. Daca aveai rabdare sa~l vezi pana la sf poate ca~ti placea, are si o parte de dragoste ~

| DulceCaLamaia a răspuns:

Din cauza graficii.

| Dinuuu a răspuns:

Pentru ca filmele siropoase nu sunt pe placul tuturor, mai aveti sa intrebati dc prostiile alea cu vampiri sunt mai putin vizualizate ca Avataru.

| anonim_4396 explică (pentru Dinuuu):

Nu am intrebat asta. Din celelalte raspunsuri ale tale mi se parea ca esti un baiat de trebuie, nu ma face sa imi schimb parerea.

| Dinuuu a răspuns (pentru anonim_4396):

Ca sa iti raspund la intrebare, Avatarul a fost renumit pentru efectele speciale mai ales vazute in 3d si de aceea oamenii s-au ingramadit sa il vada.

| andrey843 a răspuns:

Am vazut ambele filme si tind sa spun ca aman2 au niste mesaje incredibile. Titanic nu e o telenovela, e un film care ilustreaza realitatea petrecuta acum ceva timp in urma, si e un film de nota 10.In schimb Avatar transmite un mesaj pentru viitor, si nu pot sa spun ca e mai prejos decat titanic.Nu te oblig, dar uita-te la tot filmul avatar si poate iti va placea.Fiecare are gusturile lui. Sper ca te-am ajutatwinking

| TNSFDN a răspuns:

Reclama big grin pai... de titanic a auzit toata lumea happy da' nu au avut toti ocazia sa il vada big grin au auzit ca e bun si tot tacamu', dar nu l-au prins sa zicem la cinema... a aparut Avatar -> toti stiau ca e de la acelasi regizor si cum avea mai multa publicitate xD s-a dus lumea la el ^^ big grin ambele filme au avut un succes colosal nu cred ca ar trebui comparate mai ales ca fac parte din doua categorii total diferite happy ambele au aratat ce inseamna fiecare categorie. parerea mea e ca nu are legatura genul filmului. totul se bazeaza pe marketing ^^

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru simplul motiv ca acu' 15 ani nu aveai la fel de multe televizoare si cinema'uri si o mass-media atat de puternica, care sa fie capabila de a promova un film.
Avatar a venit ca o revolutie in domeniul grafic, cu costuri de productie enorme. Astea l-au scos din tipar. Media l-a popularizat, lumea a auzit, s-au dus sa vada.

Titanic e o capodopera, in adevaratul sens al cuvantului.

| catalinbvc a răspuns:

Parerea mea: este o chestiede gusturi; fiecare se uita la ce i se pare mai interesan. Eu prfer sa ma interesez putin despre un film sau o carte inainte de al/a vedea/citi; si daca mi se pare interesant trec la treaba