| Flaviu-rafael_Cristea_1988 a întrebat:

De ce în trilogia Batman în ultima parte când Batman a cărat bomba cu nava lui pentru a salva orașul nu a putut să o pună pe pilot automat și a ales să moară? Din câte am înțeles pe la finalul filmului personajul lui Morgan Freeman a constatat că nava lui Batman putea fi proiectată pe pilot automat. De ce a ales Batman să moară? Pentru a deveni o legendă cum i-a spus în prima parte Ras al Ghul (Liam Nesson)? Vă rog să îmi explicați bine finalul cei care știți cu cuvintele voastre! MULȚUMESC!

Răspuns Câştigător
| LisaJulie a răspuns:

Nu a murit, a trăit și a plecat din Gotham City împreună cu Selina ( Catwoman ) cu care si-a început o relație! A vrut totuși sa se retragă din cariera de supererou și de aceea s- a dat mort

| Flaviu-rafael_Cristea_1988 explică (pentru LisaJulie):

Păi cum nu a murit dacă Batman era în navă și lângă bombă când aceasta a explodat?

| LisaJulie a răspuns (pentru Flaviu-rafael_Cristea_1988):

Se vede la sfârșit când este la masa cu Selins( Catwoman)

3 răspunsuri:
| relian a răspuns:

De regula filmele astea se termina asa pentru ca ori nu mai vor producatorii sal tina pe actorul respectivu, pentru ca banii cei dau is prea multi, ori nu mai vrea actoru sa joace, ori producatorii au ajuns intr-un pct in care nu mai fac bani destui, ori nu mai stiu ce sa inventeze laughing

Cam, asa se intampla in general.De regula producatorii scot actorul si personajul respectiv pentru ca este prea scump, iar alt motiv, pentru ca nu mai fac bani pe acel film.