Ai ramas axata pe telenovele. Nu toate personajele negative fumeaza, am vazut si eu telenovele cand eram mic si nu toate femeile alea arogante si rele fumau.
Probabil un personaj negativ fumeaza pentru a ii fi relevata in detaliu latura acea de a fi plin nu doar de rautate ci si de vicii : consuma alcool, se drogheaza, fumeaza etc
"personajele negative fumează?"
da, dar doar când sunt drogate sau in stare de ebrietate (știi bancul ăla...)
Nu vizionez Las Fierbinți.
Las fierbinti nu are personaje negative decat episodic (aia care vin si pleaca, gen unul care vine la ei in sat face smecherii le ia banii si dispare) in adevaratul sens al cuvantului, este un serial ce prezinta un loc utopic unde cei care sunt mereu prezenti sunt si personaje principale.: primaru, roby,nicu rata,aspirina,celentano,firicel, ardiles, geanina, giani etc astia sunt principali, episodici sunt : soacra lu celentano, mos peleus, a lu cotaiala, postasu, popa etc
Te sfatuiesc să cauți despre cum fumatul, alcoolul și drogurile afectează personalitatea și sănătatea, și vice versa. Sunt similarități, și sunt general valabile...
Dona Barbara din ce îmi amintesc era un personaj pozitiv. Ea se răzbuna pe bărbații care au violat-o.