| KanezuY a întrebat:

De ce lumea se mai uita la anime-uri? Eu consider ca sunt de prost gust.

Răspuns Câştigător
| Mayhem666 a răspuns:

Imi place ca ai pus animatii intre ghilimele laughing
Este adevarat ca sunt animatii, dar nu sunt desene animate, toata lumea spune ca animeurile si desenele animate sunt la fel, si asta ma enerveaza cel mai tare, pentru ca ei vorbesc in necunostinta de cauza.
Ei spun ca astea doua sunt la fel, doar pentru ca ei nu stiu diferentele dintre cele doua.
In fine, nu mai conteaza, ma duc acum sa ma uit la un anime laughing

15 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nici mie nu-mi plac. Dar fiecare cu gustul lui.

| AshEldo a răspuns:

Sunt de prost gust?

| Mayhem666 a răspuns:

Doar pentru ca tu consideri ca sunt de prost gust, asta nu inseamna ca e si adevarat. Daca nici macar nu te-ai uitat la un anime, de ce spui ca sunt de prost gust? Ai auzit de vorba, nu judeca o carte dupa coperta? Tu de ce faci exact opusul?

| KanezuY explică (pentru Mayhem666):

Nu mi prea plac "animatiile" astea.De aia ma uit la filme cu oameni reali laughing) Dap ai unpic dreptate, nu stiu ce o fost in capul meu sa spun prost gust laughing

| Mayhem666 a răspuns (pentru KanezuY):

Imi place ca ai pus animatii intre ghilimele laughing
Este adevarat ca sunt animatii, dar nu sunt desene animate, toata lumea spune ca animeurile si desenele animate sunt la fel, si asta ma enerveaza cel mai tare, pentru ca ei vorbesc in necunostinta de cauza.
Ei spun ca astea doua sunt la fel, doar pentru ca ei nu stiu diferentele dintre cele doua.
In fine, nu mai conteaza, ma duc acum sa ma uit la un anime laughing

| MaliciousDeath a răspuns:

Ce anime-uri ai incercat pana acum?

| KanezuY explică (pentru MaliciousDeath):

Niciuna laughing doar ca vad ca colegii mei de la liceu stau se uita si vorbesc numai de anime-uri.

| MaliciousDeath a răspuns (pentru KanezuY):

Pai este frumos sa spui ca-s de prost gust cand tu nici macar n-ai incercat sa vezi unul? Snob mic ce esti.
Zi-mi ce genuri iti plac, macar sa-ti recomand vreo 2 decente ca sa nu te uiti la toate prostiile pe care le gasesti.Sau daca vrei sa mori ignorant, te las asa.Tu alegi.XO

Anime? Sau filme?

Ce genuri preferi tu in materie de filme.Iar in functie de asta, iti recomand cateva anime-uri pe care eu le consider bune, din acelasi gen.

Hmm actiune, aventura, sf sunt multe genuri.Totusi anime-urile nu inlocuiesc filmele laughing

Stii ca sunt create dupa acelasi principiu, nu? Ai fi uimit ce usor se inlocuiesc unele pe altele.
Pentru inceput, ai putea incepe Avatar: the last airbender.
E ceva intre anime si desen animat w, exista si film, dar este o mizerie.
http://www.filmeserialeonline.org/seriale/avatar-the-last-airbender/
Attack on Titan (si la asta exista film, este o mizerie)
sau Parasyte (si, ofc, si la asta exista film, relativ decent)

| syd a răspuns:

Chiar sunt :^)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta consider si eu, dar gusturile nu se discuta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca, nu toti suntem tu, iar unii prefera acele anime-uri "de prost gust".Nu sunt fan anime, dar nu pot spune ca le urasc.

| litere123 a răspuns:

Pentru ca lor le plac in continuare. Sunt speciale pentru uni, nu pentru toti.
De exemplu, mie nu imi plac dar nu toti gandim la fel.