| BlueButterfly97 a întrebat:

De ce mi s-a activat iar contul de Netflix dacă eu nu l-am activat? L-am dezactivat cred că acum vreo 6 luni și acum când am intrat era activat. După ce l-am dezactivat acum 6 luni am încercat să intru iar să văd dacă chiar l-am închis și era închis, nu-mi dădea voie să intru...si azi am intrat și merge.S-a activat singur? Sau cum funcționează aplicația asta?

5 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Din cate stiu nu. Dar de obicei daca renunt la un servici cu abonament sterg datele de la card ca sa fiu sigur ca nu ma taxeaza pe naspa.

| GabrielGL a răspuns:

Este in termeni si conditii ți-l l-ai activat tu sau iei, oricu au un nr verde si le dai datele acolo si ei te ajuta 0800672120

| Jukosto a răspuns:

Daca nu ai facut nici un fel de plata, poate ai primit 30 de zile gratuit inca odata. Mai fac asta uneori, ca sa te faca sa revi la ei. Uita-te la abonament sa fie dezactivat si cardul tau sa fie sters din account.

| BlueButterfly97 explică (pentru Jukosto):

Îmi arată că abonamentul e activ de ieri, adică de când am intrat pur și simplu, fără să umblu la setări, efectiv s-a activat singur

| Fierăstrău_Georgică_1995 a răspuns:

Poate se activeaza automat cand te conectezi. Asa e si cu Facebook-ul, il dezactivezi si se reactiveaza automat cand te-ai conectat.