| DaciaRomania a întrebat:

De ce nu mai se fac noi episoade din Mr.Bean.? Adică a fost extraordinar de comic!

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pentru că a știut când sa se oprească că sa fie extraordinar de bun.

6 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Mr.bean daca vorbim de serialul produs intre anii 1990–1995 este extrem de vechi, si mie mi-a placut, dar cred ca genul asta de umor englezesc nu isi mai are rostul actual, mai ales raportat la preferintele tinerilor.
Unde mai adaugam faptul de care au zis si ceilalti si anume varsta actorului, daca ar intra iarasi in pielea personajului, acum ii trebuiesc cu totul alte intamplari si povesti decat in trecut cand era mult mai tanar!

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Comedia nu poate fi dusa la nesfarsit. Personajul ajunge previzibil, glumele incep sa fie tot mai slabe sau repetitive.
Cred ca subiectul Mr Bean a fost deja intins la maxim, mai mult nu se putea, fara a deveni penibil. Si asa daca stai si urmaresti absolut tot ce s-a produs pe tema aia, devine previzibil si repetitiv.
Si grupul "Vacanta mare" a fost extraordinar la inceput, dar cand a depasit 10 ani de televiziune si inca se mai filma "Leana si Costel" pe Kanal D, nu se mai uita nici naiba, eram toti plictisiti de ei.
E ca si cum ai spune aceleasi glume zi de zi, acelorasi oameni, si te-ai astepta sa rada zilnic de parca nu s-ar fi asteptat la ea.

| Frank51 a răspuns:

Pentru că actorul care a interpretat mr Bean a îmbătrânit și nu prea mai poate. Plus de asta nici nu a mai vrut să facă.

| johnnny123 a răspuns:

Pentru că Rowan Atkinson are 68 de ani, este un actor și o personalitate respectată și poate mai vrea să facă și alte lucruri cu viața lui decât să se identifice cu Mr.Bean până la moarte.

| Furnicuta000 a răspuns:

Au incercat sa faca filme cu el tot in genul comic, unele foarte reusite altele nu prea. S-au facut animatii foarte multe. Ba chiar a aparut un mini serial cu el anul trecut pe Netflix, trebuie neaparat sa-l vezi. Nu mai stiu cum se numeste, ceva cu bee. E tot de comedie, exact in stilul lui. Parerea mea e ca subiectul s-a cam epuizat

| Dragobeta a răspuns:

A imbatranit si el. Nimeni nu e nemuritor.