Esti fata!? Ma mir! E cel mai nasol serial din cate exista.Toti vorbesc de el.MAi ales fetele, de asta ma mir.
Pariu cu viata e un deseu toxic si Violetta e un rezultat al generatiei de **** din care facem parte.
Ambele seriale sunt bune de aruncat la gunoi. Parca a devenit un fel de "virus" pentru generatia din secolul 21... Eu unul m-am uitat sa vad cum sunt ambele seriale, si evident dupa 10 secunde imi venea sa arunc televizoru' pe geam
Aceste seriale seamana putin, incluzand niste oligofreni de 17-18 ani care au devenit faimosi peste noapte cu niste cantece deosebit de "originale". Mai ales la Pariu cu viata, sunt anumite scene interzise copiilor (mai ales de 9-12 ani).
In conluzie, ambele seriale sunt jalnice. Si Pariu cu viata e un fel de copie chinezeasca a celuilalt serial.
Of, cu Violetta voastra. Eu urasc acel serial poate ca a inceput sa devina un fel de ''Pariu cu viata'' dar nu-i va lua locul. Da, ai dreptate e o tampenie de serial si are audienta de la toti copii care se uita la el. Nici macar nu e facut dupa viata reala.
Da este adevarat are audienta de la copiii aia care sunt obsedati dupa el si n-au nici o idee ce e ala un serial bun.
PopStefania întreabă: