| LoloLilu a întrebat:

De ce serialul ala tampit "Violetta" pentru copii devine un fel de "Pariu cu viata"?

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Pentru ca are audienta.

| Deaad a răspuns:

Esti fata!? Ma mir! E cel mai nasol serial din cate exista.Toti vorbesc de el.MAi ales fetele, de asta ma mir.
Pariu cu viata e un deseu toxic si Violetta e un rezultat al generatiei de **** din care facem parte.

| LoloLilu explică (pentru Deaad):

Da, sunt fata si nu imi place nici Violetta, nici Pariu cu Viata, condamnati-ma!

| Deaad a răspuns (pentru LoloLilu):

E bine ca nu-ti place violetta si pariu cu viata.
Nu intalnesti asa ceva in fiecare zi...

| piratuu a răspuns:

Ambele seriale sunt bune de aruncat la gunoi. Parca a devenit un fel de "virus" pentru generatia din secolul 21... Eu unul m-am uitat sa vad cum sunt ambele seriale, si evident dupa 10 secunde imi venea sa arunc televizoru' pe geam rolling on the floor
Aceste seriale seamana putin, incluzand niste oligofreni de 17-18 ani care au devenit faimosi peste noapte cu niste cantece deosebit de "originale". Mai ales la Pariu cu viata, sunt anumite scene interzise copiilor (mai ales de 9-12 ani).
In conluzie, ambele seriale sunt jalnice. Si Pariu cu viata e un fel de copie chinezeasca a celuilalt serial.

| cffc a răspuns:

Pentrucă începe lumea săl adore...și chiar e foarte reușit acel serial.

| ZORRA a răspuns:

Pentru ca aia din pariu cu viata s-a luat dupa serialu violetta

| ionelaella30 a răspuns:

Of, cu Violetta voastra. Eu urasc acel serial poate ca a inceput sa devina un fel de ''Pariu cu viata'' dar nu-i va lua locul. Da, ai dreptate e o tampenie de serial si are audienta de la toti copii care se uita la el. Nici macar nu e facut dupa viata reala.
Da este adevarat are audienta de la copiii aia care sunt obsedati dupa el si n-au nici o idee ce e ala un serial bun.

Întrebări similare