In loc sa astepte cateva zile sa-l vada gratuit online platesc bani la cinematograf.
Pentu ca atunci cand a aparut era ceva nou(povestea de dragoste dintre un vampir si o muritoare)
Se vede ca esti baiat macar uita-te la el pana la capat si o satidai seama
Eu sunt fata si nu imi place Twilght, dar celelate sunt obsedate mai mult de vampirii din film(Robert Pattinson, Taylor Lautner).
Pai are o poveste de dragoste ciudata intre un vampir care li se pare ca e frumos de mama focului si intre o fata obisnuita. Si eu sunt fata dar nu imi ptea plac nici personajele, dar nici filmul.
Voi nu puteti intelege fetele, noi nu putem intelege baietii.
Voua va plac filmele de actiune si razboi noua ne plac filmele romantice ( exista si exceptii dar nu enimic rau in asta, fiecare are gusturi diferite, nu conteaza daca e fata sau baiat )
Bună.
Nu crezi că obsedat este un cuvânt prea mare? Bine, sunt fete şi de astea. Dar până la urmă e destul de fain, dar mă rog, nu sunt obsedată.
Baftă.
Buna! fiecare are gusturile sale, nu? sunt unele fete mai visatoare si probabil vor sa se desprinda putin de realitate.
Să fiu sinceră, nici eu nu înţeleg! Am văzut Braking Dawn şi nu mă mai pot opri... Simt că trebuie să le văd pe toate!
Si eu sunt fata si sincer...nici eu nu stiu ce au celelalte fete cu filmul ala!
Sa stii ca si unii baieti is obsedati de twilight nu doar fetele
p.s.:sunt baiat