| Furnicuta000 a întrebat:

De ce sunt toti asa disperati dupa Puterea dragostei? Au astia niste audiente uriase. Chiar si pe Youtube sunt mai mereu in trending, cand deschid google-ul imi apar stiri cu Puterea dragostei, nici pe Facebook nu scap. Eu nu am avut rabdare sa ma uit mai mult de 10 min, poate si pentru ca nu m-am uitat de la inceput dar ce se intampla asa acolo de e asa interesant?

Răspuns Câştigător
| vladtheo a răspuns:

Se referea la Trending, si tie, daca vei alege din optiuni tara Romania, iti va aparea acelasti lucru, fie ca ai premium sau orice altceva. La Recomandate(homepage) apare in functie de preferinte.

21 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

S-a trezit indivia in tine, e treaba fiecaruia la ce se uita, e o emisiune de divertisment, e comedie de asta

| Furnicuta000 explică (pentru RAY):

Arata-mi tu de unde s-a inteles ca as fi zis ceva de rau despre emisiune? Am intrebat de ce este asa populara, ce se intampla acolo asa de special?

| RAY a răspuns (pentru Furnicuta000):

Dar nu conteaza ce e asa special

| Legion7X a răspuns (pentru RAY):

E țigăneală, Plang, se jignesc între ei, și fac mișto, după care țipă unul la altul. Cred că de asta este așa de deosebită. Probabil unii adoră stilul de șatră, care pentru alții, acest lucru nu reprezintă un punct de admirație.

Răspuns utilizator avertizat
| Legion7X a răspuns:

Cine se uită? Mie nu îmi plac emisiunile astea deloc.

| DarthNiger a răspuns:

Acolo se uita toti pustanii astia cu fite in cap de 15-18 ani care cred ca tot ce zboara se mananca de aceea e asa popular, un rahat de show care nu te ajuta cu nimic si nu te invata nimic, 0 cultura generala, asta le place copiilor din ziua de azi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu chiar toți, depinde și de nivelul de cultură, plus că e in limba romana și se uită toate vârstele

| costiceacristian200 a răspuns:

Da! Nu e nimeni disperat dupa puterea dragostei!

| elizabetha23 a răspuns:

Pentru că...manele! Și scandal mult scandal oamenii iubesc cerata și circul?