Ori e o problema cu netflixul tau ori nu le vezi pentru ca serialele sunt la locul, chiar azi dimineata cand am intrat, erau ambele pe Netflix
Probabil a expirat termenul de licenta, avand in vedere ca astea nu sunt productii Netflix.
Sau abonamentul ei...ca serialele sunt la locul lor.
Abonamentul meu nu e expirat. platesc la zi, efectiv le au scos.am prieteni care se plang de aceeasi chesie ca de obicei ne uitam in paralel pe Netflix si nici eu si nici pers cealalta nu mai gasea serialul respecitv.hannibal,lucifer erau ca doar m-am uitat la ele acum un an iar de cateva zile s au scos de pe Netflix
Dimpotriva, la Lucifer s-au adaugat 8 episoade noi. Nu stiu care e problema daca zici ca abonamentul e ok, dar serialul e acolo...cel putin asta, ca pe restul nu le-am verificat.
Serialele sunt la locul lor, nu au disparut nicaieri, daca nu iti mai apar pe prima pagina, intra pe "Cautare" si scrie ce titluri cauti.
Atata lucru stiu si eu sa caut la search. efectiv le au scos
Nu îmi explic atunci... Chiar acum caut hannibal și nu este decât filmul, serialul nu e. Lucifer la fel, The affair la fel. În rest merg toate
Incearca sa le mai cauti si daca chiar nu sunt, contacteaza-i pe cei de la Netflix
Ori e o problema cu netflixul tau ori nu le vezi pentru ca serialele sunt la locul, chiar azi dimineata cand am intrat, erau ambele pe Netflix