| Rizea_Alexandra_1987 a întrebat:

De cine credeti ca este indragostita VIOLETTA?

Răspuns Câştigător
| Ciocolina a răspuns:

Acici intervine scenariul: Diego(care in relitate nu este indragostit de Vio, dar mai tarziu devine topit dupa ea) o influentaza pe Vio, iar aceasta nu realizeaza ca in realitate nu este indragostita de el si crede ca impreuna cu el il poate uita pe Leon, la care tinea foarte mult. Leon, insa, face aceeasi greseala ca si Vio si incearca sa o uite apropiindu-se de Lara, dar si el e inconstient ca de fapt nu o iubeste. La inceputul despartirii, Vio si Leon se cearta din ce in ce mai tare, dar dupa cateva saptamani se vor intelege ca prieteni. Pana la sfarsitul sezonului 2, ei doi vor fi din nou impreuna incepand cu ep. 79. Abia in ultimele doua episoade ale sezonului 2 se impaca!
Parerea mea, la care tin foarte mult, este ca Vio este indragostita de Leon, chiar daca uneori nu-si da seama de asta si ca ei doi sunt facuti unul pentru altul. Tot scenariul serialului imi arata ca cei doi sunt de nedespartit.

4 răspunsuri:
| printesa00 a răspuns:

De Diego

| Danutsyk a răspuns:

De Leon.

| MaryBMTH a răspuns:

Ai maxim 8 ani și vii să pui întrbări pe TPU despre niște seriale banale de adormit copiii?

| Y0neL22 a răspuns:

De Leon, asa cred eu.