| 358ili a întrebat:

De la inceput urmaresc serialul Lo que la vida me robo pe acasa si il ador.Au inceput mult sa imi placa actorii si acrtritele americo-latini.Ce credeti ca se v-a intmpla cu Josefina si Dimitrio.Stiu ca Montserrat si Alejandro sunt persr principale dar imi place mult Josefina si Dimitrio.Am vazut pe youtube ca Monica va fi impuscata de Adolfo. Dupa aceea Josefina & Dimitrio vor fi impreuna?
Cine dintre personaje v-au placut cel mai mult? Mie Angelica si Josefian feminine iar personajul masculin care mi-a placut a fost jose Luis desi nu imi doresc sa fie cu Monteserat, vreau ca Alejandro sa fie cu Montse.LA Jose Luis mi-a placut personalitatea si mi-a mai placut si Dimitrio.Am urmarit evolutia lui in bine in fiecare episod, acaesta realizandu-se cu ajutorul Josefinei.Ce parere aveti de film? Astept raspunsuri

Răspuns Câştigător
| Andra_Alex_1980 a răspuns:

Josefina se va căsători cu Adolf dar în ziua nunti Adolf îi spune tot adevarul și nu se mai casatoresc.

| 358ili explică (pentru Andra_Alex_1980):

Si Adolfo e impuscat de Dimitrio

3 răspunsuri:
| n1445 a răspuns:

Cred ca cel mai bine ar fi sa il urmaresti in continuare sa te lamuresti singura. Eu cred ca vor fi impreuna

| Alina41 a răspuns:

Eu nu am urmarit de la inceput stii cumva in ce episod este impuscata Montserrat?