| LoveForYou000 a întrebat:

De ziua mea voi invita pe la mine niste fete...si as vrea sa vedem un film...dar nu prea stiu ce film :\
As vrea ceva care sa fie horror si mister....sau pur si simplu un film care merita vazut...stie cineva?

10 răspunsuri:
| ady960 a răspuns:

Wrong.Turn.5 merita vazut

| DauFinPreaDivin a răspuns:

Paranormal activity nu este un film da' e foarte foarte de groaza tine cam vreo 20-30 min P.S= nu te uita noaptea ca ramai cu traume

| CrissIoana a răspuns:

Mama
Silent Hill
One missed call
The grudge
A nightmare on elm street
PS : "Mama" merita vazut happy

| berbec1001 a răspuns:

buna daca vrei hororror uitate la mama sau la trinta in iad

| NataliaNicole a răspuns:

"Drag me to hell" l.am vazut pana acum de 5 ori si inca nu m.am saturat de el. merge cu siguranta la o petrecere pentru ca are secvente in care nu te astepti sa iti apara ceva in fata laughing)l.am vizionat la o petrecere si chiar la revelion ...si nu am regretat love struck
decii vizionare placuta!:**

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Detention. Mie mi-a placut pentru ca pe langa mister si HORROR are si putina putina comedie pe acolo. Din cate am mai auzit (de la muuulta lume) filmul Excision e fain. Nu l-am vazut personal dar mi s-au povestit secvente. Sper ca te-am ajutat!

| Maddaaaaaa a răspuns:

Evil Dead, Under The Bed, Drag Me To Hell, Mama

| andreywtza a răspuns:

The twilight...mi-a placut foarte mult filmul acesta. Este cel mai frumos film pe care l'-am vazut, are 5 parti. Merita vazut

| 2008 a răspuns:

Incearca meet joe black cu brad pitt mie mi-a placut foarte mult

| SilentHillLover a răspuns:

Siletn Hill :3 are mult mister, combina groaza cu atmosfera foarte buna, si este si emotionant. Evil Dead este foarte bun, cel mai bun horror al anului.