| mony99debby a întrebat:

Deci, am văzut şi eu eu odată acum 1 - 2 ani un episod dintr - un anime. E posibil chiar mai multe, numai tin exact minte. Oricum, eu o sa va dau cateva detalii si as vrea sa imi spuneti cum se numeste animeul. Cine nu ma ajuta as ruga sa nu imi lase comentarii care sa nu aibe legatura cu intrebarea.

INDICIILE
- Era o poveste care se intampla intr - un liceeu.
- O fata era indragostita de un coleg, dar el era putin cam mandru si nu o baga deloc in seama. Si ba chiar tin minte ca a cam facut - o de ras prin clasa si scoala.
- El era la baschet love struck
- Si el devine gelos pe un profesor cu care se sfatuia ea. Apoi a inceput sa vorbeasca cu ea.
- Se duceau odata amandoi pe bicicleta, pentru ca unul dintre ei era ranit. Cred ca baiatul.
Asta e tot ce imi aduc aminte x_x. La dat pe Animax si era cam la o ora tarzie :d.
Dau funda cine il gaseste :*

Răspuns Câştigător
| Kerli a răspuns:

Oare Lovely Complex?

| mony99debby explică (pentru Kerli):

Nu cred. Pentru că nu aveau nicio problemă cu înălţimea. Şi la Lovely Complex este ceva cu un profesor? :o Că am văzut că a început vineri :X

6 răspunsuri:
| Sayoko a răspuns:

Da, in lovely complex e ceva cu un profesor. stiu ca tot ii ziceau fetele maity sensei. plus ca lovely complex era mereu vinerea

| Holocaust a răspuns:

Era Lovely Complex.Îmi amintesc perfect episodul, deşi au trecut 2 ani de când l-am văzut.Cu proful ăla..."Maity"laughing

| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns:

Umm, se pare ca tu nici nu stii ce spui si Kerli a raspuns corect. Era LOVELY COMPLEX! Deci nu se poate sa fi fost altul, detaliile sunt aceleasi ca si in anime. Mmmda imi placea si mie animeul ala doar ca cateodata ma enerva aia inalta, cum naiba o chema ca am uitat? In fine.

| Sayoko a răspuns (pentru NoBodyCareAboutMeOrYou):

O chema koizumi risa

| krystybt a răspuns:

Era sigur Lovely Complex.