Buna.Prima parte suna ca filmul asta, insa restul nu se cam potriveste.E un film vechi? De obicei cele de la Studio Ghibli sunt foarte populare.
https://www.imdb.com/title/tt3398268/?ref_=nv_sr_srsg_5_tt_2_nm_6_q_marnie
Buna! Asta e filmul, multumesc mult! Il caut de o gramada de timp! Da, poate nu se potriveste descrierea mea 100% pentru ca l-am vazut de foarte mult timp si asa imi aduceam eu aminte actiunea dar am uitat cam tot ce se intampla in el. Multumesc multtt
Cu placere! Eu l-am vazut acum doi ani si mi-a placut enorm. Daca as avea copii, mi-ar placea sa le arat astfel de filme, fiindca cele disney nu se compara. Have fun! Si multumesc pentru fundita.
Filmului pe care îl cauți pare să fie **"Maquia: When the Promised Flower Blooms"** ("Sayonara no Asa ni Yakusoku no Hana o Kazarō"), un anime din 2018 regizat de Mari Okada. În această poveste, se dezvoltă o prietenie profundă între două fete, iar unul dintre ele are o soartă tragică, ceea ce se potrivește cu descrierea ta.
Cu toate acestea, dacă acesta nu este filmul corect, există și alte filme și seriale anime care au teme similare. În funcție de detaliile pe care ți le amintești, alte titluri pot fi:
- **"A Silent Voice"** ("Koe no Katachi"): Deși povestea principală se concentrează pe un băiat și o fată care suferă de hărțuire și dizabilitate, există teme puternice de prietenie și sacrificiu.
- **"I Want to Eat Your Pancreas"** ("Kimi no Suizō o Tabetai"): Un alt film emoționant despre prietenie și pierdere, deși nu implică neapărat o persoană cu dizabilități.
- **"Anohana: The Flower We Saw That Day"**: Un serial anime despre prieteni din copilărie care se reunesc pentru a ajuta spiritul unei prietene care a murit cu mulți ani în urmă.
Dacă îți amintești alte detalii despre film, cum ar fi locația, specificul relației sau orice alt eveniment din poveste, îți pot oferi o recomandare mai precisă.