| AleCSaK a întrebat:

Deci era un film... in care o femeie isi trimitea copilul in excursie parca cu avionul. sau ceva de genu`. iar dupa ce`l trimitea toti uitau de copiiii lor. si nu`si aduceau aminte de nimic. se uitau intre ei daca imi aduc eu bine aminte. iar copiii lor erau dusi undeva unde se facea experimente intre ei. femeia aceea daca-mi aduc eu bine aminte. gasea o poza sau o hainuta ceva de genu` a baietelului ei. si`si aducea aminte. dupa se ducea la un tata. care avea fetita cu, baiatul ei in clasa. si incearca sa-i aduca aminte. ca avea o fetita. iar el nu`si aducea aminte. intra in biroul sau si incepe sa-i dea tapetul jos. si el spune ca inainte sa se mute acolo a stat o familie cu un copil si acolo era camera fetitei aleia. ea a insistat si barbatul a chemat politia. a venit politia s`o ia. si barbatul a ramas in camera aia si si-a adus aminte ca avea o fata. dupa alearga dupa masina de politie. [politia era mana in mana cu acceeia care faceau experimente si nu vroiau ca lumea sa`si aduca aminte ca aveau copiii.si alte rude] si`si spune femeii ca si-a adus aminte. politia nu a vrut sa-i dea drumu. si dupa. un timp femeia a scapat.si a reusit sa readuca inapoi copiii si alte rude.[mai era de povestit dar. era multlaughing am exagerat sh` eu putin:-D]. plss spune`ti`mi cum se numeste filmuuul?crying CA nu`mi aduc aminteee!crying

Răspuns Câştigător
| Bunny a răspuns:

The forgotten(2004) cu Julianne Moore. Sper ca te'am ajutat.happy

1 răspuns:
| Bunny a răspuns:

Mersi pentru apreciere.Ma bucur ca te'am putut ajutahappy.