| Maria1576 a întrebat:

Deci eu cand mananc ceva bun, nu pot simti bine gustul mancarii si nu o pot savura(pe scurt, e ca si cum asa as fi mancat ceva fara niciun gust) daca nu "fac vis". Eu folosesc aceasta expresie pentru a face referire la niste actiuni pe care mi le imaginez cu diverse pesonaje din seriale, filme etc ( la care adaug detalii suplimentare eventual pentru a pune accentul pe mancare), care mananca acelasi fel de mancare ca mine, eu practic prefacandu ma ca sunt ele. Pur si simplu daca mananc ceva bun si nu gasesc un personaj care sa corespunda situatiei mele e ca si cum n as fi mancat, chiar daca ma simt satula. E normal? Mai e cineva care nu poate manca fara sa  "faca vis"?

Răspuns Câştigător
| Mopmop a răspuns:

Eu de cand ma stiu daca nu citesc ceva cand mananc nu pot savura mancarea! Am o carte in romana ce o folosesc de aproape 6 ani. Incearca sa mananci in compania familiei sau a sotiei/partenerei. Ideea ar fi sa nu mananci singur daca a ajuns sa te afecteze asta! Bafta si pofta buna iti doresc!

1 răspuns:
| johnnny123 a răspuns:

1. Ai facut un test de Covid? Dupa cum stim deja de aproape un an, pierderea gustului este un simptom

2. Nu, ceea ce povestesti tu acolo nu se incadreaza in categoria "normalitate". Poate pe langa testul Covid ar trebui sa vezi si un psihiatru... Nu am mai auzit de niciun om care are nevoie sa-si imagineze ca este un personaj de film ca sa se bucure de mancare.