Multumesc, o sa ma uit :*
Da, m-am gandit sa fac asta, dar nu a fost chiar atat de curand.Cam acum o luna, cred.M-am gandit ca poate il stie cineva..Multumesc oricum:*
Incearca
Red Riding Hood http://www.cinemagia.ro/filme/red-riding-hood-43983/
Uuu, pare interesant.Mersii mult, o sa ma uit la el:*
Cu placere. Asta mi-a venit in minte dupa descriere.
Chiar daca nu e asta, mi se parte interesant si vreau sa-l vad. :*
Mi-am dat seama ca nu este. Dar pare un pic asemanator zic eu. In rest descrierea filmului de care zici tu este incerta.
Da, stiu. Tata a vazut filmul, nu stiu nici el cat de bine mi-a spus, caci nu-s genul lui preferat de filme, apoi cred ca am mai modificat si eu ceva.
Dar oricum, daca nu il gasesc nu patesc nimic.Macar asa descopar mai multe filme, cum e asta care mi l-ai spus. Dupa ce se incarca ma uit la el:X. Pare super.Si sper sa fie.Dar oricum, eu tot iti multumesc:*
Deci cred ca vorbesti despre acelasi film pe care il caut si eu, era un grup de tineri intr o cabana, in vacanta, si tatal baiatului cu cabana era varcolac si se refugia in acea cabana in padure, si a venit varcolacu(tatal baiatului) intr-o seara pentru a se refugia, dar a dat peste aia acolo.si de acolo a inceput sa i omoare, violeze.etc. iar fiul lui, vitreg(acum mi-am adus aminte) ii stia secretu din acea seara, si voia sa scape de el...si stiu ca incerca sa-i fure niste monstre,, pentru a duce la un laborator pentru probe, dandu-si seama.iar singura solutie era ca prietena fiului sau, sa-i faca un oral, iar fata a executat...in fine, despre asta cred ca vorbesti si tu..si eu ii caut numele.as vrea sa-l vizionez din nou dar nu-l gasesc xD. l-am vazut in urma cu vreo 2 ani pe knald cred.
PopStefania întreabă: