| MaeRiAh a întrebat:

Deci sunt mega socata :o, astazi am aflat ca un serial foarte iubit de mine Hana yori dango a fost facut in 1995 cand am aflat am crezut ca mor, cum arata Shosuke Taniharael fiind Tsukasa Doumyouji in serial m-am speriat laughing ce dragut era acl si acmalaughing si uitanduma la niste poze mai recente sau mno din 2008 2009 am realizat ca el a jucat si in filmul facut dupa animeul lovely complex el fiind maiti-sensei laughing, scuze ca nu e cv intrebare dar daca vreti puteti comenta big grin

11 răspunsuri:
| MaeRiAh explică:

Wowww alta chestie soc :)) exista 2 astfel de seriale ala din 95 si unu facut in 2005 si ala dragutzu din 2005 ma refeream e jun matsumoto

| grgdlk a răspuns (pentru MaeRiAh):

Cred ca tu faci misto de noilaughing)) asa denumiri ce au aialaughing

| MaeRiAh explică (pentru grgdlk):

Cu ce sa imi bat joc de voi nu as avea de ce ori ce om se mai incurca la chestii de astea laughing) si app la ce denumiri te referi u? laughing

Le numele lor mucinceai aducanaducana

Prietene sa stii ca alea sunt nume japoneze cultura generala? geografia? cam asa spun si japonezi cand aud de numele noastre fiecare tara cu numele llor ok?

Prietene stiam ca sunt nume japoneze si nu romanesti sau de alta natie, spuneam doar ca ...nu spuneam nimic oh go on

In fine laughing sa nu exageram incheiem big grin >big grin

| NoChanceForUs a răspuns:

Am exact aceeași mutră cu tipa de la avatarul tău când văd postarea asta.

| grgdlk a răspuns:

E cumva serialul ala care se da pe tvr 1 sau 2? ala de zici ca e filmat cu telefoonul?

| DeeaDelirata a răspuns:

Mai zapacit.Ce draq de nume?

| GodLikex a răspuns:

Si eu sunt socat...cum va puteti uita la tampeniile alea? Nu cred ca o sa inteleg niciodata.