anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Despre ce e vorba in Mr.Robot?

Răspuns Câştigător
| syd a răspuns:

Mai, eu credeam ca are potential mr. robot. din primele episoade parea altceva decat serialele pe care le primesti ca recomandari daca pui o intrebare pe site-u asta. da pe la sfarsitu celui de-al doilea sezon a inceput sa nu mai imi placa pentru ca deja cadea in anumite tipare. ca o trupa care devine comerciala din underground. oricum e la latitudinea ta daca e un serial bun sau nu, dupa ce te uiti la el/o parte din el. nu trebuie sa lasi parerea altora sa te afecteze, indeosebi in sfera asta cu seriale, muzica, filme, unde
"gusturile nu se discuta".

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Din pacate noi prosti care cotizam la cei 1% din populatia lumii nu intelegem mesajul din serial

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Asta asa e
N-avem ce face daca suntem prosti

| syd a răspuns:

Despre autistii ca noi care stau toata ziua pe net si nu au viata sociala. personaju principal vrea sa para mai special ca foloseste linux in loc de windows. per total 5.5/10 pentru serialu ala. regret ca m-am uitat

| anonim_4396 explică (pentru syd):

Macar o sa ma regasesc in el

| syd a răspuns (pentru anonim_4396):

The rarest of pepes

| anonim_4396 explică (pentru syd):

Tu ce serial recomanzi?

| syd a răspuns (pentru anonim_4396):

Mai, eu credeam ca are potential mr. robot. din primele episoade parea altceva decat serialele pe care le primesti ca recomandari daca pui o intrebare pe site-u asta. da pe la sfarsitu celui de-al doilea sezon a inceput sa nu mai imi placa pentru ca deja cadea in anumite tipare. ca o trupa care devine comerciala din underground. oricum e la latitudinea ta daca e un serial bun sau nu, dupa ce te uiti la el/o parte din el. nu trebuie sa lasi parerea altora sa te afecteze, indeosebi in sfera asta cu seriale, muzica, filme, unde
"gusturile nu se discuta".

| CatalinVictor1985 a răspuns:

Seria urmărește Elliot Alderson, un tânăr care trăiesc în New York City, care lucreaza la compania de securitate cibernetică Allsafe ca inginer de securitate. În mod constant lupta cu tulburare de anxietate socială, tulburarea disociativă de identitate si depresie clinica, procesul de gândire lui Elliot pare a fi puternic influențată de paranoia și delir. El se conectează la oameni de hacking ei, care de multe ori îl determină să acționeze ca un cibernetic justițiar. El este recrutat de un misterios anarhist insurecțională cunoscut sub numele de Mr. Robot și se alătură echipei sale de hacktivists cunoscut sub numele de fsociety. Una dintre misiunile lor este de a anula toate datoriile consumatorilor prin distrugerea datelor de una dintre cele mai mari corporații din lume, E Corp (care Elliot percepe ca Evil Corp), ceea ce se întâmplă, de asemenea, să fie cel mai mare client Allsafe lui.

Întrebări similare