| Psihiatra a întrebat:

Despre ce este Twilight? Imi puteti spune in cat mai putine randuri?

Răspuns Câştigător
| AnoOnim23 a răspuns:

Este o poveste de dragoste intre o muritoare si un vampir, ea fiind foarte indragostita de acest vampir la implinirea varstei de 18 ani doreste sa devina vampirita pentru a putea fi langa el o viata intreaga.La un moment dat apare in acest film un baiat acesta finnd, varcolac se indragosteste si el tot de aceasta fata si de aici incepe batalia intre cei 2 pentru dragostea acestei fete. Uita-te nu sti ce pierzi

8 răspunsuri:
| YrINaismissingtheoldTPU a răspuns:

Stay calma ca nu e f de groazawinking. uita-te ca e frumos:*

| Psihiatra explică:

M`as uita la el, dar cand am auzit ca e cu vampiri am retineri sa ma uit la el straight face Sunt cam slaba de inger straight face

| mnia a răspuns:

Despre vampiri, iubire, supranatural, aparenta perfectiunii, razbunare, eleganta, gelozie, tristete, revedere, angajamente.

| matraguna1 a răspuns:

Prima parte este foarte ok. a doua si a treia.deja o dau in balarii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un fel de n-ar fi.aia este!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In ce secol traiesti?laughing

| mirela94 a răspuns:

Este vorba despre dragostea dintre o adolescenta venita la tatal si un vampir ce locuieste cu familia lui. Aventura si dragoste. Merita vazut.

| larisar a răspuns:

Twilight este cel mai frumos film de dragoste pe care l-am vazut pana acum ti-l recomand si nu as vrea sa divulg subiectul filmului cel mai bine ar fi sa te uiti tu si la toate partile sa incepi cu inceputul sunt sigura ca ai sa devii fan twilightwinking