Buna!^^
Serialul incepe asa: 10 persoane din Coreea de Sud sunt trimise sa invadeze Coreea de Nord pentru a implini nu stiu ce plan... Oricum, Coreea de Sud isi da seama ca a facut o greseala si hotaraste sa ucida acei 10 oameni, ca nimeni sa nu mai afle de acel plan. Printre acei "invadatori" sunt si doi prieteni, iar dintre acestia, unul traieste, el e si singurul supravietuitor dintre toti 10, si-i promite prietenului sau sa aiba grija de copilul acestuia inca nenascut. Sotia prietenului mort da nastere copilului, iar cel ce a supravietuit il rapeste si il duce departe de Coreea, pentru a-l creste si a-l invata sa se lupte, ca atunci cand creste mare sa se razbune pe cei ce i-au ucis prietenul.
Baiatul creste si ajunge in Coreea de Sud, acolo intalneste o fata, Kim Na Na, de care mai tarziu se va indragosti. El isi face planuri pentru a pedepsi oamenii ce i-au ucis tatal, si de aici misiunea lui incepe. Aparand in media, pe la TV, in ziare, el primeste denumirea de "City Hunter", adica, "Vanatorul orasului" sau ceva de genul.
Povestea e palpitanta, mie mi-a placut enorm, l-as reviziona oricand. Lee Minho face o treaba excelenta, chiar i se potriveste rolul de "City Hunter". ^^
Il recomand din toata inima, iar din cate am auzit, va aparea si un sezon 2. ♥ Sa speram, eu il astept!
DeathlyScream întreabă: