| timioros a întrebat:

Despre ce este vorba in filmul saw 7? Este prea infricosator?

9 răspunsuri:
| tinaHd a răspuns:

E fain:*

| CM7YRE a răspuns:

In partea a 7-a (care e si 3d) o sa afli adevarata poveste.Nu e de groaza, ci de psihologic doar.Are ceva scene dar sunt putin infricosatoare, mai mult "scarboase" decat terrifiante.

| KirigayaKirito a răspuns:

Nu infricosator, terifiant! Nu este chiar de groaza, insa un nebun care face capcane de iti jupoaie carnea de pe tine, asta e de groaza! Saw (toate seriile) sunt ceva care iti intoarce stomacul pe dos, insa are o poveste interesanta si captivanta.Eu le-am vazut pe toate si daca esti tare de stomac ti-l recomand! E bun!winking

| torsi a răspuns:

Saw este unul din cele mai tari serii de filme. ti le recomand. ele au o legatura intre ele.
saw 7 nu este foarte infricosator. este doar sadic.winking eu ti.l recomand. te poti uita si la saw 3D (un 8 cum ar veniwinking )

| andrey2012 a răspuns:

Trebuie sa recunosc ca pe ultimul inca nu l-am vazut dar cred ca are o legatura cu celelalte 6.Eu unul nu sunt un fan al filmelor "de groaza" insa aceasta serie m-a impresionat pentru ca, dupa parerea mea, este un film "psihologic" creat de un regizor cu o imaginatie extraordinara.

| RayOrso6153 a răspuns:

Scuze ca nu stiu chiar ce se intampla in film, dar pe majoritatea forumelor scrie ca este foarte bun.

| marishkanu18 a răspuns:

E la fel ca celelalte adica saw 1, 2, 3,4,5,6 un nene maniac le intinde capcane unor oameni care comit greseli. si reuseste sa-i face sa se caiasca numai ca e cam prea tarziu... Spre deosebire de celelalte e 3D si oricum nu iti zic mai multe ca dupa nu te-ai mai uita cu placere dar oricum e un film bun si merita vazut.tongue Vizionare placuta!