In partea a 7-a (care e si 3d) o sa afli adevarata poveste.Nu e de groaza, ci de psihologic doar.Are ceva scene dar sunt putin infricosatoare, mai mult "scarboase" decat terrifiante.
Nu infricosator, terifiant! Nu este chiar de groaza, insa un nebun care face capcane de iti jupoaie carnea de pe tine, asta e de groaza! Saw (toate seriile) sunt ceva care iti intoarce stomacul pe dos, insa are o poveste interesanta si captivanta.Eu le-am vazut pe toate si daca esti tare de stomac ti-l recomand! E bun!
Saw este unul din cele mai tari serii de filme. ti le recomand. ele au o legatura intre ele.
saw 7 nu este foarte infricosator. este doar sadic. eu ti.l recomand. te poti uita si la saw 3D (un 8 cum ar veni )
Trebuie sa recunosc ca pe ultimul inca nu l-am vazut dar cred ca are o legatura cu celelalte 6.Eu unul nu sunt un fan al filmelor "de groaza" insa aceasta serie m-a impresionat pentru ca, dupa parerea mea, este un film "psihologic" creat de un regizor cu o imaginatie extraordinara.
Scuze ca nu stiu chiar ce se intampla in film, dar pe majoritatea forumelor scrie ca este foarte bun.
E la fel ca celelalte adica saw 1, 2, 3,4,5,6 un nene maniac le intinde capcane unor oameni care comit greseli. si reuseste sa-i face sa se caiasca numai ca e cam prea tarziu... Spre deosebire de celelalte e 3D si oricum nu iti zic mai multe ca dupa nu te-ai mai uita cu placere dar oricum e un film bun si merita vazut. Vizionare placuta!
eDyTutza123 întreabă: