| Holocause a întrebat:

Despre ce este vorba in filmul the ring 3, motivati raspunsul
funda

2 răspunsuri:
| adyzone a răspuns:

Uite aici descrierea filmului "Filmul are ca subiect evenimentele intamplate inainte de remake-ul din 2002 al filmului "The Ring" cu Naomi Watts. Prequelul va spune povestea anilor de dinainte filmarea casetei si inceputul terorii Samarei. Plasat cu 30 de ani inainte original, "The Ring 3" o surprinde pe tanara Samara Morgan alungata intr-o institutie de boli mintale, departe de normalitate. Instabila mintal si fara viata, Samara jura razbunare fata de cei care o chinuiesc inainte sa fie ucisa si aruncata intr-o fantana. Totusi, fara ca parintii ei dementi si localnica Mary-Elizabeth sa stie, un blestem este pe cale sa ia nastere, un blestem ce va cere mai tarziu multe vieti, caci spiritul plin de ura si dorinta de razbunare al Samarei se naste."
Sa imi dau cu parerea nu pot, deoarece filmul nu a aparut, apare in 2012. Ce nu inteleg e de ce ai zis la sfarsitul intrebarii sa motivam raspunsul, ca nu are nici un sens!

| DamnDude a răspuns:

Iti zic eu descrierea...
Deci, a fost o femeie care avea o fetita
, aceasta fetita era chinuita de badjocoririle celorlalti si voia sa se razbune. mama ei care cred ca era un medium stia ca samara avea legatura cu spiritele. asa ca a aruncato pe samara intro fantana, samara a stat acolo timp de 7 zile, apoi a murit. Dar ea fiindca voia sa se razbune a hotarat sa omoare pe oricine vede o anumita caseta.
dar caseta aceea contine niste lucruri insuportabile, se zice ca daca cineva vede acea caseta o sa sune telefonul.
O voce ciudata iti va zice ca peste 7 zile vei muri. sper ca ti-am fost de folos. Funda?

Întrebări similare