Riverdale este un oras aparent linistit, unde toti se cunosc intre ei. Dar lucrurile sunt date peste cap in momentul in care un membru al echipei de fotbal a liceului este gasit mort in rau. Din acest punct, toata lumea pare suspecta si toti par sa aiba secrete care nu vor sa fie aflate. Serialul urmareste viata lui Archie, Veronica, Betty si a prietenilor lor, care exploreaza intunericul si ciudatenia orasului Riverdale si incearca sa descopere ce s-a intamplat.
Asta am văzut și pe internet exact cum ai scris tu. As fi preferat ca tu sa scrii dar mno..copy-paste
Despre ce e vorba in serial chiar nu am cum sa iti spun ca sa sune bine, adica sa evidentiez tot ce trebuie asa cum trebuie dar pot sa iti spun despre personaje.Pana la momentul de fata personajele rele sunt tatal lui Cheryl Blossom care si-a omorat fiul, mai e si masca neagra, careia nu i-am descoperit inca povestea si poate doar putin tatal Veronicai.Personajele bune dupa mine sunt toti in afara de cei mentionati mai devreme si uneori Cheryl se incadreaza la personajele negative dar e la limita, iar personajele principale (K.J. Apa)Archie Andrews, (Cole Sprouse)Jughead Jones, (Camila Mendes)Veronica Lodge, (Lili Reinhart)Betty Cooper, (Madelaine Petsch)Cheryl Blossom.
Nu sunt multe informatii si nu cred ca e exact ceea ce vrei dar spre a te-am facut cat de cat cutios/curioasa in legatura cu serialul.E un serial care chiar merita vazut.
αnny întreabă: