Pai dupa ce Bella este transformata, ea se trezeste, ma rog se vede in oglinda merge la prima vanatoare etc., apoi o vede pe Renesmee. Jacob isi da seama ca Renesmee este sufletul lui pereche. Renesmee se dezvolta de 2-4 ori mai repede decat ori ce alt copil, Bella si Edward primesc o casa de aniversarea Bellei din partea familiei lui, sunt fericiti etc.
Intr-o zi,ea fiind la vanatoare cu Jacob si Renesmee, o vede pe Irina din clanul Denali, ea ii vede pe ei, si o observa pe Renesmee. Aceasta fuge si le spune Volturi-lor ca (asta credea ea...) ca Renesmee e un copil-vampir.
Alice are o viziune cand vede asta si anunta familia.Toti sunt ingroziti. Volturi veneau absolut toti: Ei(Aro, Caius, Demetri), toata garda si sotiile pentru a-i distruge pe Cullen-i.
Cullen-i se hotaresc sa cheme toti mapirii pe care ii cunosc ca si martori.Alice si Jasper pleaca.
Apoi Bella descopera ca ea are ca putere un scut(de aceea Edward nu ii poate citi gandurile).
Vine ziua luptii...Ei le arata cum e de fapt Renesmee, o omoara pe Irina etc...
Apoi se hotaresc sa voteze daca sa ii omoare sau nu.
Caius spune nu, Demetri spune da si ramane Aro sa aleaga.
Exact in clipa aia Alice se intoarce cu inca un copil jumate om-jumate vampir. Ei discuta si se hotaresc sa nu ii omoare.
Toti sunt fericiti, iar cartea se termina cand Edward ii poate citi in sfarsit Bellei gandurile! Happy End!:X
Sper ca te-am ajutat!
PwP!:X
Nu ar fi la fel de palpitant daca ti-am raspunde noi. sfatul meu e sa cauti cartea, sau sa o imprumuti de la cineva si sa o citesti.in carte sunt mult mai multe scene decat in film si e mai interesanta.eu am citit-o si ti-o recomand.
Mirrabella întreabă:
kristen12 întreabă: