In "Yu Yu Hakusho " preferatul meu este Kurama pentru ca : e destept, dragut, puternic, rapid, ma topesc dupa ochii aia ai lui de smarald, parul lui de foc e de asemenea superb etc. Si, da, mi-a placut finalul.N-am un motiv pentru care imi plece.
Pai,ai dreptate in privinta finalului.Si mie mi s-a parut ca s-a sfarsit cu bine, deci imi place ( mai ales ultimele scene de pe malul marii, ce zici?).
Da au fost superbe ultimele scene de pe malul marii (frumos sarut...ud ){Bravo, Keiko!}
Mie imi place Hiei pentru ca el e cel mai puternic,rapid, destept, si dragonul lui al intunericului e invincibil si are o freza misto
Preferatul meu e Hiei.Imi place foarte mult cum il chinuie pe kuabara, si cat de increzator e.A invatat sa controleze dragonul intunericului ce nu a mai reusit nimeni pana atunci; este plin de surprize.Animeul yuyu hakusho a avut un mare impact asupra mea,fiind anime-ul meu preferat,dar singurul lucru pe care nu-l inteleg este:cum de a fost cu asa mare usurinta yusuke de niste elevi de liceu, dupa ce a dovedit de ce este in stare in turneul intunericului(invingatorul, de altfel), parand ca nu mai are nicio putere, ca este din nou un om de rand oricum ador acest anime