Buna
Cu toti am auzit de desenul animat Phineas si Ferb,nu-i asa? Sunt siguara ca multi dintre voi l-ati si urmarit,dar cati dintre voi stiti cum a aparut acest desen animat?
Dupa ce am facut mai multe cercetari am aflat ca a fost inspirat chiar din viata reala,iar personajele din serial au aceleasi nume cu ele din viata reala! Acum cu totii va intrebati "Cum sa fie un serial in care doi baietei construiesc rachete cu care sa plece pe Marte inspirat din viata reala?"E adevarat, acesti baietei din realitate nu construiau rachete si parcuri de distreactii, dar ei aveau o sora pe nume Candace care, din pacate, era schizofrenica.Mai exact ea isi imagina toate aceste lucruri de aceea mama lor nu le vedea nici o data.Si da,tin si eu minte episodul in care mama lor a vazut ce au facut Phineas si Ferb,dar parca Candace visase asta.
In legatura cu ornitorincul Perry, agent secret, si el apare in viata reala numai ca acolo era un caine, nu un ornitorinc, iar Candace isi imagina ca el este agent secret.
Parinti nu stiau ca fiica lor are schizofrenie pana cand acuzatiile ca fratii ei au construit fel si fel de chestii nu au devenit foarte multe.Cum este si in serial, in fiecare zi fata ii spunea mamei ca fii ei au construit anumite lucruri, iar cand o ducea in gradina din spate nu era nimic.Atunci parintii au luat atitudine si au aflat ca fiica lor sufera de acesta boala.
O zi buna!
Dintr-o poveste mai trista.Candace avea schizofrenie si isi imagina aceste lucruri
Este o poveste reala unde candace este schizofrenica si isi imagineaza aceste lucruri(pe care le fac Phineas and Ferb)
anonim_4396 întreabă: