| iustina_6916 a întrebat:

Din nou vampire diaries:credeti ca lui klaus ii place katerina?

5 răspunsuri:
| LauraMB a răspuns:

Nu prea imi dau seama daca klaus ar vrea alceva decat sa o omoare pe elena...dar in carte klaus chia ro iubea pe katherine chiar a venit sa ii omoare pe damon si stefan pentru ca din cauza lor murise katherine.da` oricum filmul e foarte dif deci nu ai de unde sa stii ce intenti are klaus ca abia aparu la propiu in ep 17big grin

| Eyleen a răspuns:

Deci...eu si acum sunt socata...nu ma asteptam ca, Klaus sa fie Alaric; adica OMG era ultimul om la care ma asteptam. Daca ar fi vrut s-o omoare pe Elena ar fi facut-o demult, dar el o vroia pe Katerina

| ÐÿÅ a răspuns:

Da cred big grin

| MissJupiter a răspuns:

- Klaus o uraste pe Katerina deoarece el avea nevoie de ea acum 500 de ani pentru a dezlega vraja pusa de vrajitoare pentru ca el dorea ca vampiri sa poata iesi in lumina soarelui si fara inel dar katerina a fugit iar el a alergat dupa ea timp de 500 de ani iar acum cand a gasit-o vrea sa o distruga deoarece acum nu mai are nevaie de ea ci de Elena dar vrea ca moartea ei sa sie cat mai dureroasa.

| Lolaa a răspuns:

Nu cred ca lui Klaus ii place de Katherine. Cred vrea doar sa o omoare cum vrea sa ii omoare pe Damon si pe Stefan. -__-