Nu prea imi dau seama daca klaus ar vrea alceva decat sa o omoare pe elena...dar in carte klaus chia ro iubea pe katherine chiar a venit sa ii omoare pe damon si stefan pentru ca din cauza lor murise katherine.da` oricum filmul e foarte dif deci nu ai de unde sa stii ce intenti are klaus ca abia aparu la propiu in ep 17
Deci...eu si acum sunt socata...nu ma asteptam ca, Klaus sa fie Alaric; adica OMG era ultimul om la care ma asteptam. Daca ar fi vrut s-o omoare pe Elena ar fi facut-o demult, dar el o vroia pe Katerina
- Klaus o uraste pe Katerina deoarece el avea nevoie de ea acum 500 de ani pentru a dezlega vraja pusa de vrajitoare pentru ca el dorea ca vampiri sa poata iesi in lumina soarelui si fara inel dar katerina a fugit iar el a alergat dupa ea timp de 500 de ani iar acum cand a gasit-o vrea sa o distruga deoarece acum nu mai are nevaie de ea ci de Elena dar vrea ca moartea ei sa sie cat mai dureroasa.
Nu cred ca lui Klaus ii place de Katherine. Cred vrea doar sa o omoare cum vrea sa ii omoare pe Damon si pe Stefan. -__-