| Loly a întrebat:

Dulce Maria, Anahi sau Maite? De ce? >:

Răspuns Câştigător
| ydaa a răspuns:

Dulce Maria deoarece:
Din punct de vedere muzical şi-a început cariera în formaţia Kids în care a cântat melodii precum : La Mejor De Tus Sonrisas şi Prende El Switch. Mai târziu s-a alăturat formaţiei Jeans care a promovat albumul Cuarto din care se desprinde melodia Entre Azul y Buenas Noches.

Din punct de vedere cinematografic, Dulce Maria a realizat un scurt-metraj numit "Quimera" alături de Sherlyn. De asemenea a mai participat într-un film numit Inesperado Amor în care este tratată tema drogurilor şi în care a împărţit succesul cu Anahi.

==andreea si dulce maria Dulce îşi începe cariera, fiind foarte mică, în reclame. La vârsta de 8 ani a participat la emisiunea pentru copii Plaza Sesame, la puţin timp după, participând la El Club de Gaby şi muncind la Discovery Kids.

În anul 2002, la puţin timp după ce a părăsit formaţia Jeans, a făcut parte din ditribuţia Clase 406, telenovela in care a primit pentru prima oară un rol principal

7 răspunsuri:
| laura23 a răspuns:

Maite fara indoiala pentru ca e cea mai frumoasa din toate 3 happy

| doroteea a răspuns:

Maite imi place pentru ca e mai draguta si naturala, dar ca voce imi place Dulce:X

| Maddu a răspuns:

Maite.Pentru ca si-a continuat cariera de actrita si joaca foarte binewinking

| кא๔ a răspuns:

ANAHI -Clar.
Pentru ca este superba si canta minunat:X:X:X

| RoRoxana a răspuns:

Anahi love struck
O ador de cand eram mai micalove struck
E foarte frumoasa si are o voce superba.Pare asa de cumsecade si se vede ca nu are figuri de vedeta si ca nu i s-o urcat celebritatea la cap.

| RoRoxana a răspuns:

Draguta tu dai stupid sau nefolositor celor care nu le place de Dulce?laughing Jalnic oh go on

| BlackTear a răspuns:

Maite! Deoarece, e mult mai naturala decat celelalte, nu se complica cu prea multe accesorii, iar naturaletea este ceva minunat! Si, parerea mea este ca e si mai frumoasa decat celelalte doua!happy Si are si talent actoricesc.