| ღElyaღLoveKpop a întrebat:

E adevarat ca in NS(naruto shippuden) ca sasuke vamuri pina la urma?

Răspuns Câştigător
| criss7784 a răspuns:

Sunt la zi si cu manga si cu episoadele.Dar manga inca nu e gata mai urmeaza atatea capitole si nu o ajuns inca cand se bat ca sa stiu.Sunt abia la partea can itachi si sasuke se bat cu Kabuto si Naruto si Bee care se bat cu Tobi si Jinchuuriki.In fiecare saptamana iese un capitol de manga si vor mai fi multe pana se termina.Nu am de unde sa stiu pana nu o sa ajunga la batalia lor. Uita-te si ai sa veziwinking

5 răspunsuri:
| DeMeTrIoN a răspuns:

Cred si sper din inima sa nu moara si sa revina pe calea cea buna, sa se intoarca in konoha si sa fie cu Sakura:X:X:Xbatting eyelasheshee hee:*

| criss7784 a răspuns:

Nu asta nu se stie este posibil sa moara sau sa isi revina pe calea cea buna. Asta va hotara Masashi Kashimoto, creatorul seriei manga NS, care mereu ne uimeste cu ideile sale uimitoare, niciodata nu o sa stii ce urmeaza sa se intample intr-o situatie mai dificila pentru ca el vine mereu cu ideii care surprinde pe toata lumea.Numai el stie daca Sasuke va muri, cum se va termina razboiul, daca Naruto va muri, cine este Tobi un adevarat mister si altele.Niciodata nu stii la ce sa te astepti.

| ღElyaღLoveKpop explică (pentru criss7784):

Dar tu ai citit toata seria manga din NS? daca da trebuie sa stii daca moare sau nu thinking

| criss7784 a răspuns (pentru ღElyaღLoveKpop):

Sunt la zi si cu manga si cu episoadele.Dar manga inca nu e gata mai urmeaza atatea capitole si nu o ajuns inca cand se bat ca sa stiu.Sunt abia la partea can itachi si sasuke se bat cu Kabuto si Naruto si Bee care se bat cu Tobi si Jinchuuriki.In fiecare saptamana iese un capitol de manga si vor mai fi multe pana se termina.Nu am de unde sa stiu pana nu o sa ajunga la batalia lor. Uita-te si ai sa vezi

| criss7784 a răspuns (pentru ღElyaღLoveKpop):

Sunt la zi si cu manga si cu episoadele.Dar manga inca nu e gata mai urmeaza atatea capitole si nu o ajuns inca cand se bat ca sa stiu.Sunt abia la partea can itachi si sasuke se bat cu Kabuto si Naruto si Bee care se bat cu Tobi si Jinchuuriki.In fiecare saptamana iese un capitol de manga si vor mai fi multe pana se termina.Nu am de unde sa stiu pana nu o sa ajunga la batalia lor. Uita-te si ai sa veziwinking

| ValyMha a răspuns:

Nu nu e adevarat. Sasuke va reveni pana la urma pe calea cea buna.