Da a vrut sa joace, dar nu uraste Twilight pentru ca nu a primit rolul, uraste din cauza catorva actori pe are nu-i suporta, eu una ma bucur ca nu a primit rolul, pentru ca daca juca ea Twilight acum nu mai era ce e.
Am auzit si eu ca miley a vrut un rol in twilight si nu l-a obtinut asa ca acum uraste twilight si nu vrea sa auda de el. si unora(celor care le place miley) urasc si ei twilight doar pentru ca idolului lor nu ii place(nu toti fanii. mai sunt si unii normali) in concluzie daca lui miley ii place twilight le place si lor, daca lui miley nu ii place, nu le place nici lor. asa functioneaza mai nou.
Pa, pa
Ce framantata esti tu. Acum daca domn'soara Hanah Montana uraste filmul trebuie sa il urasti si tu, nu? Get a life.
Uitati-va la asta cocalarilor http://www.mtv.com/news/articles/1642802/20100630/bieber_justin.jhtml. Ha!
@anonima10
Nu stiu ce sa zic...intru-un nr al revistei bravo-girl a zis ca miley cyrus s-a saturat de HM si vrea si ea ceva mai mult adica sa joace si ea in Twilight insa nu au acceptato nu stiu in ce rol vroia probabil niste vampiri noi sa vedem daca v-a aparea in Zori de Zi inca nu se stie sigur
Andre întreabă: