anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E adevarat ca miley cyrus sa drogat big grin?

Răspuns Câştigător
| LoReDaNa a răspuns:

Buna, sa stii ca si eu am postat o intr asemanatoare happy
DA ESTE ADEVARAT!
Sa sti ca si-a facut o imag de tot rasul sh toti parinti se tem ca nu cumva copii lor saface cea ce a facut idolul lor big grin
,, e bine,, ca cel putin drogul ala era legat in tara ei happy

O sa iti spun un articol;

Mega-scanda: Miley cyrus s-a drogat ( asta circula in toate ziarele )
,, de parca nu ia ajuns faptul ca a implinit 18 ani sh deja crease contriverse cu dif tinute provoktoare,
De curand netul sa umplut cu o presupusa [poza nud a artiste facuta in madrid in poza cu se vede fata ei dar un pluaver cu care a fost miley imbracata DA. dar parul ii era la fel ca al eisad
Poseta lu miley a fost furata si in tel ei au fost gasite pozele nud laughing
Miley sh prieteni ei se drogau fumand salvie intr-un bong. Salvia este o planta etnobotanik care poti face diferite boli dar preparata intr-un anumit felpoate fi considerata ca un drag usor.
Cei drept salvia este legala in statul California
Cei de la disney se confrunta cu reclamati de laparinti ale caror odrasle sunt fani,, Fata asta nu reprezinta un model pentru copil; ul meu,,
,, copilul meu e idol m. c ce ma fac dc fata mea ii urmeaza ex pentru ca asa e cool?,,
Asta e realitatea si nu cred ca numai ea se drogeaza, Demi lovato sha taiat sh venele, se drogeaza, sh a fost sh internata la un spital,, de nebuni,, asa ca nu cred km miley e singua care de drogeazahappy

Te rog funda, mersi mult pentru ea:*

21 răspunsuri:
| AnnaMariaaa a răspuns:

Da

| BellsC a răspuns:

Da, dar in California drogul pe care l-a folosit este legal happy s-a drogat cu salviebig grin

| Ciprian a răspuns:

Nu. Eu nu cred tot ce se aude...

| INSOLINYO a răspuns:

DA!, s-a drogat.

| AlexiaB a răspuns:

Da:d
http://www.protv.ro/......video.html
Dar nu s`a drogat cu plante interzise!
A fumat salvie care este legala in California!

| AlexiaB a răspuns:

Demi Lovato nu s`a drogat si nici nu s`a taiat pe mainihappy.
Ca a ajuns la ospiciu este adevarat!
A murit iubitul ei secret din tara ei si a fost devastata, si a mai fost devastata de despartirea lui joe si ca joe este cu alta, a lovit o dansatoare

| Wihaela a răspuns:

Daaa! pr mea a fost la spectacolul de ziua ei si-mi spunea ca era isterica...era cercanata! arata f naspa!

| andreylarentiu a răspuns:

Da...ar trebui sa o faci si ulaughing)

| SaBriinaa a răspuns:

Da...cand ai bani ti se cam urca la cap:am ramas totusi surprinsa pentru ca nu credeam ca o sa mearga asa departe.Desi ne-am fi putut astepta, la cate schimbari au avut loc in viata ei in ultima vreme. Oricum, tatal ei a aflat si cred ca o sa ia masuri dupa cum a spus intr-un interviu.

Insa mult mai surprinsa am fost de Demi Lovato, atunci cand am aflat ca are tulburari psihice, ca a fost data in judecata, ca se drogheaza si multe altele. E nasol, parea o fata draguta.Ok...papapapa! Funda?

| SaBriinaa a răspuns:

Si inca ceva:Vedeta, care a implinit 18 ani luna trecută, a apărut pe internet fumând o plantă entobotanică ilegală în Delaware, SUA, care produce stări asemănătoare cu cele provocate de marijuana.

Miley râde fără oprire în starea de euforie, întrebând într-una dacă "a luat-o razna" şi confundând unul din băieţii din gaşcă cu fostul sau iubit, Liam Hemsworth.

"Ohh, îmi pierd minţile. Încep să fac o călătorie ciudată. Asta e cumva sosia lui Liam, dar ce naiba? E cumva iubitul meu? Dumnezeule, seamănă atât de bine cu Liam", a spus Miley ameţită de droguri.

| Cetateanulturmentat a răspuns:

Am vazut filmuletu si, salvia, asa se pare... ce mai exemplu pentru copii.

| Cookiee9712 a răspuns:

Cica da big grin

| ileanaadrianastan a răspuns:

Se scrie s-a drogat. Dar ce mai conteaza asta?

| Dolllx14 a răspuns:

Dap.la aniversarea ei de nu stiu cati ani. a tras din punga.big grin pentru mai multe detalii cauta in revista libertatea. sau in program. ceva d genu`.:d fundalove strucklove strucklove struck?

| DelilahhValillah a răspuns:

Din pacate, da. Este adevarat.
http://www.youtube.com/watch?v=zf_8SDdFOJs
Fundaa?

| Macriii a răspuns:

Cu siguranta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da.ca sa dea exemplu si altora. ei sunt idoli.prostii trebuie sa le urmeze exemplul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu cred, dar tatal lui Miley love struck apune ca e adevarat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Din pacate da!

| AriaPink a răspuns:

Da.Am vazut si filmuletul la stirile pro tv.

| MysticGirl a răspuns:

Pai nu cred, dar vedetelor astea li s-a urcat faima la ca deci s-ar putea.happy