| elenamihai176 a întrebat:

E o carte despre care am auzit si din cate am inteles s-a facut si un film dupa ea, dar nu sunt sigura. Problema e ca stiu despre ce e vorba, doar ca nu imi amintesc titulul cartii. Deci, in carte se vorbeste despre un oras in care in momentul in cars implineai 18 ani erai supus unui proces in urma caruia nu mai aveai capacitatea de a te indragosti, insa o fata de 17 ani din acel oras se indragoseste de un baiat dintr-un alt oras. Astfel, ei decid sa fuga impreuna pentru a-si trai povestea de dragoste, insa atunci cand incearca sa evadeze, ea este capturata si este supusa acelui proces. Totusi, baiatul crede despre fata ca a fost ucisa pana in volumul urmator atunci cand se reintalnesc si el realizeaza ca nu mai are capacitatea de a se indragosti. Deci, nu stiu daca am reprodus intocmai cartea, insa per total despre asta e vorba. Sper sa va dati seama despre ce carte vorbesc si sa imi dati titlul ei.Multumesc.

Răspuns Câştigător
| faramatania a răspuns:

Carte:Delirium (trilogie/următoarele cărti, după Delirium sunt: Chaos si Requiem. ) de Lauren Oliver, iar filmul este Delirium (2014)
http://www.imdb.com/title/tt1698647/

| elenamihai176 explică (pentru faramatania):

Multumesc frumos! :*

| faramatania a răspuns (pentru elenamihai176):

Cu plăcere, mulțumesc și eu.

2 răspunsuri: