Nu. Sunt 3 sezoane(al 3 lea e impartit in doua) si manga inca continua, adica va exista sigur si sezonul 4(in 2020 sau 2021). Nu ai nimic de pierdut daca te uiti la el Btw oricum o sa primesti multe spoilere... daca inca mai apar capitole in manga.
Cum este impartit in doua? Pe AnimeKage este tot sau?
Eu l-am vazut pe gogoanime, subtitrat in engleza. Pe animekage nu stiu cum este, dar gogoanime uploadeaza imediat ce apare pe net.
shingeki-no-kyojin season 1: 25 episoade aparut in 2013
shingeki-no-kyojin-season-2: 12 episoade aparut in toamna 2017
shingeki-no-kyojin-season-3: 12 episoade aparut in vara 2018
shingeki-no-kyojin-season-3-part-2: au aparut doar 8 episoade din 10, 2019
shingeki no kyojin este denumirea originala pentru Attack on titan
deci pana astazi sunt 57 de episoade aparute si va mai aparea SIGUR sezonul 4 pentru ca inca mai este manga/poveste
Inca mai apar episoade din sez 3?
Da, mai trebuie sa apara 2 episoade si se incheie sezonul 3.
Este tot pe animekage, cu exceptia a catorva ova-uri: 1, 2, 3 si 8. Le gasesti pe net dar in engleza. Nu stiu cat de important e pentru tine ordinea in care vizionezi ova-urilor (pentru mine cel putin e importanta) dar ova-urile 1-7 sunt pentru sezonul 1 iar ova 8 (cel al Mikasei) e pentru sfarsitul ep-ului 12 sezonul 3.
Gasesti toate ova-urile pe fast-anime, 5 ova-uri la sezonul 1, 3 ova-uri la sezonul 2.
Primele doua de pe ak sunt ova 4 si 5. La sezonul 2 (pe animekage) sunt ova 6 si 7. Site-urile pun ova-uri la sezonul 2 fiindca au fost lansate dupa ce s-a terminat sezonul 2.
Mai jos am scris cum se numesc ova-urile, iar in paranteza a cui personaj ii apartine ova-ul. Poate nu era chiar necesar sa scriu si chestia de mai jos dar chiar nu m-am putut abtine.
Ova 1 - Ilse's Notebook (Ilse Langnar)
Ova 2 - A sudden visitor (Jean)
Ova 3 - Distress (Cadetii 104)
Ova 4 si 5 - A choice with no regrets (Levi)
Ova 6 si 7 - Lost Girls 1 & 2/Wall Sina, Goodbye (Annie)
Ova 8 - Lost Girls 3/Lost in the cruel world (Mikasa)
Nu e târziu, pentru că sunt o groaza de detalii pe care o sa le înțelegi daca te uiți la tot. Chiar daca ai impresia că știi despre ce e vorba, alta e sa înțelegi și să îl urmărești. Ia-l încet, pe sezoane și o sa fie ok.
Am auzit de el peste tot, dar nu prea imi plac anime-urile lungi. Am vazut vreo 100 ep din bleach si m-am plictisit, in schimb Tokyo Ghoul l-am vazut pe tot de 2 ori, recomand daca nu l-ai vazut. Si bleach e frumos doar ca e cam lung, episoade de umplutura pe ici pe colo.
Uite o lista cu episoadele din bleach. Isi scrie in dreapta daca este episod normal sau filler.
https://bleach.fandom.com/wiki/Episodes
A devenit nasol de la un moment dat... Nu mi-a mai placut, devenise foarte plictisitor, gen Naruto, doar ca nu cu atat de multe personaje
Multumesc de lista, btw.
Cu placere
Stiu cum e sa te plictisesti de un anime. De asta acum ma uit la animeuri de 12/24 episoade
Attack On Titan e putin ciudat...si scarbos uneori
E intr-un fel... "Nu-mi place dar o fac"
Unu zice ca uraste titani si apoi se face titan..soo e ciudat