| pikakatejulia8 a întrebat:

Emisiunea (sunt celebru scoate-ma de aici) ce credeti? chiar au mers "'vedetele""in AFRICA? sau ca (chiar nu au de mancare? rolling on the flooradica oamenii buni sunt ""vedete" cine nu le-ar da de mancare? rolling on the floor))bine emisiunea e TARE (mananca tot felul de ciudatenii, se arunca in tot felul)ati inteles idea-.- ce parere aveti?

12 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cel mai probabil e filmata in africa, dar conditiile sigur sunt altele decat cele care le vedem noi la tv

| RobertMoon a răspuns:

Acele,,vedete,, sunt intr-o gradina botanica din Africa aflata intr-o rezervatie, nu in jungla. Vedete sunt oameni de genul Hagi, Nadia, Lucescu, nu paraziții aia care nu au realizat nimic notabil daca intrebi pe cineva din alta tara de ei- nimic.

| anonim_4396 a răspuns (pentru RobertMoon):

Nici ei nu stiu nimic de alta taralaughing

| RobertMoon a răspuns (pentru anonim_4396):

Da laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru RobertMoon):

Http://www.tpu.ro/......-nu-merge/

Ajuta-l si tu, poate ideea mea nu-l ajuta asa de mult. Oh doamne!

| edit28 a răspuns:

E de tot rahatu'

stau intr-o rezervatie dintr-un ditamai orasu', nici macar baza aia nu e in aer liber

cand nu merg camerele fac ce vor

ciudateniile alea sunt doar cu numele, pun pariu si casa ca sunt de fapt gustoase si ei doar se prefact ca sunt dezgustati

daca era africa adevarata nu rezistau nici juma de zi

| Ssssmokin a răspuns:

Sunt in jungla(intr-o rezervatie). Acum desigur nu au conditi atat de crude fiind ca nu este o emisiune de supravietuire in jungla.

| Totenn a răspuns:

Emisiunea este destul de ok dar se vede ca nu sunt in africa

| Gabriela_Miruna_1978 a răspuns:

E o emisiune mișto.Dar nu cred ca s-au dus chiar in Africa ...pentru ca doar nu i-ar lăsa cu toate animalele periculoase ale junglei.Sau poate in zona lor(unde stau vedetele si pe cărările pe care le străbat),, este o zona protejata.Ma refer la faptul ca au făcut ceva ca sa nu intre animalele periculoase.Cea cu gfoamea ma gândesc ca e adevărata.

| Prisacariu_Cristiana_1998 a răspuns:

Eu cred ca sunt in Africa. Este padurea aceea unde stau ei sau nu stiu straight face...mie imi place tare emisiunea. happy

| EMMAandSELY a răspuns:

Ador mult acesta emisiune.

Nu stiu daca sunt sau nu in Africa, dar imi este interesant de unde au wi-fi in jungla (daca chiar sunt in jungla)?

| EMMAandSELY a răspuns:

Http://www.gandul.info/......-13925829, daca chiar vrei sa stii vizualizeaza linkul