Cel mai probabil e filmata in africa, dar conditiile sigur sunt altele decat cele care le vedem noi la tv
Acele,,vedete,, sunt intr-o gradina botanica din Africa aflata intr-o rezervatie, nu in jungla. Vedete sunt oameni de genul Hagi, Nadia, Lucescu, nu paraziții aia care nu au realizat nimic notabil daca intrebi pe cineva din alta tara de ei- nimic.
Nici ei nu stiu nimic de alta tara
Da
Http://www.tpu.ro/......-nu-merge/
Ajuta-l si tu, poate ideea mea nu-l ajuta asa de mult. Oh doamne!
E de tot rahatu'
stau intr-o rezervatie dintr-un ditamai orasu', nici macar baza aia nu e in aer liber
cand nu merg camerele fac ce vor
ciudateniile alea sunt doar cu numele, pun pariu si casa ca sunt de fapt gustoase si ei doar se prefact ca sunt dezgustati
daca era africa adevarata nu rezistau nici juma de zi
Sunt in jungla(intr-o rezervatie). Acum desigur nu au conditi atat de crude fiind ca nu este o emisiune de supravietuire in jungla.
E o emisiune mișto.Dar nu cred ca s-au dus chiar in Africa ...pentru ca doar nu i-ar lăsa cu toate animalele periculoase ale junglei.Sau poate in zona lor(unde stau vedetele si pe cărările pe care le străbat),, este o zona protejata.Ma refer la faptul ca au făcut ceva ca sa nu intre animalele periculoase.Cea cu gfoamea ma gândesc ca e adevărata.
Eu cred ca sunt in Africa. Este padurea aceea unde stau ei sau nu stiu ...mie imi place tare emisiunea.
Ador mult acesta emisiune.
Nu stiu daca sunt sau nu in Africa, dar imi este interesant de unde au wi-fi in jungla (daca chiar sunt in jungla)?
Http://www.gandul.info/......-13925829, daca chiar vrei sa stii vizualizeaza linkul
Glumetzul întreabă:
Burducea_Alex_1996 întreabă:
cinemago întreabă: