Care filme hmmm
pai tacerea mieilor e pe 1, interpretarea lui e de milioane.
dupa ar fi hannibal, red dragon.
fracture, imi place mult tensiunea dintre el si avocatul care vrea sal bage la parnaie,
instinct, doamne ce film, iar interpretarea e foarte buna, chiar l-ai crede ca a trait in jungla
si mi a mai placut un film, e el in avion cu amantul nevestei lui si se prabuseste avionul cu ei 2 si cu pilotul, se bat ei cu un urs samd, foarte bun filmul
si ritualul, bunicel filmul
Am vazut atat Fracture, cat si The Rite. Ai dreptate, sunt intr-adevar impresionante filmele. Daca ar fi fost alt actor in rolul lui Hopkins, nu cred ca ar fi avut atat de mult succes, tu ce zici?
Asa e, fiecare film are actorul lui si numai ala ramane.
nu ai sa vezi inchisoarea ingerilor fara freeman si robins sau nasul fara al pacino si actorul care il joaca pe originalul godfather, ca i-am uitat numel
Mi-a plăcut, evident, în The Silence of the Lambs. Mi se pare un om extraordinar de talentat şi convingător. Joacă atât de natural şi uneori pare atât de lipsit de emoţie încât chiar crezi că e criminal.
L-am văzut şi în altele, dar în The Silence of the Lambs, cred eu, a jucat cel mai bine.
Mi-a plăcut oarecum şi în Meet Joe Black, cu toate că filmul nu e pe gustul meu.
Ah, şi era să uit. Cred că m-am pripit spunând de The Silence of the Lambs. Cred că cel mai bun, marcant, pur rol al său a fost în The Elephant Man. Bine, şi ideea filmului l-a ajutat enorm de mult, dar ce-ar fi fost fără Hopkins?
alisiapretty întreabă: