Probabil te referi la Final Destination 3
http://www.youtube.com/watch?v=SRWK44Ykck8
Ce faci, imi spionezi intrebarile?...recunosc, si eu am facut acelasi lucru)
Probabil e din cauza site-ului ca si eu abia primesc raspunsurile tale.
Mda, ma gandeam ca aici imi raspunzi mai repede
Raspund si eu cand intru ca doar nu stau non-stop pe TPU, nu?
Mai stii? )
La cat de obsedat sunt de tine, orice e posibil.
)))) Bunaaa asta...
Eu vorbesc serios. :d
Evident. Am obesrvat ceva. Si mi se pare putin ciudat. Ai postat o intrebare, despre Albert Einstein pe 14.03, atunci e ziua lui de nastere.
Interesant, nu stiam asta. Voiam sa sterg intrebarea aia dar nu imi mai merge id-ul pe care e facut contul TPU.
Eh..vezi ca ti-am dat mesaj dar probabil nu l-ai primit.
Interesant e ca atunci e si ziua mea )
Interesant e ca chiar doream sa te intreb cand esti nascuta. La multi ani cu 1 luna si 1 zi intarziere.
PS: Mari genii nascute in acea data.
Multumesc :*
Da, mi s.a mai spus ca toti nascuti in acea perioada au legatura cu matematica. Beahh, nasol
Nici tie nu iti place matematica? Inca un lucru in comun.
PS: Einstein a fost fizician nu matematician, tot cam pe acolo avand in vedere CA CONTINE numere.
Nu, si sunt la mate-info :-s.
P.s: Fara matematica, nu se face fizica
Eu sunt la stiine sociale. DIn acest punct de vedere, suntem diametral opusi.
PS: Ai dreptate doar ca am vrut sa fac pe Einstein-ul.
Am vrut si eu pe filologie, dar surse apropiate " nu ai viitor acolo, du.te la mate" ..si iata.ma, am 6 ore pe saptamana din cea mai "de nesuportat" materie.
Eu consider ca mai bine faci ce-ti place. Meserie se gaseste si daca esti la real si daca esti la uman.
Stiu, dar... Eram usor de influentat pe vremea aia, dar pana la urma e ok si aici, ne "impacam" bine pana acum.
Eu sunt usor de influentat si acum, probabil de aceea sunt la acest proful.
Pai mai ai timp sa iei propriile decizii. Lucrurile importante de abia acum incep in viata ta
Mda, hai sa lasam discutiile astea "filosofice" ca nu prea imi plac desi am parte de ele zilnic.
Cum o mai duci?
Binee. Tu?
Bine...cred...sper.
Crezi si speri? ...hmm. nu esti prea sigur
Nu pot sa fiu sigur nici de ziua in care m-am nascut, ce sa mai zic de felul cum o duc.
Nu mai am ce zice. Esti pesimist si nu imi place
Mda, eu le zic tuturor sa fie optimisti si se pare ca eu sunt ala pesimist. Chestia e ca sunt o persoana foarte ciudata, acum sunt optimist, peste o ora sunt pesimist, acum vorbec fara incetare, peste o ora nu am chef sa scot niciun cuvant.:d
Stai linistit, la mine se intampla mai des. Deschid o carte, citesc prima pagina dupa "neah, nu mai am chef" eu in 10 minute m.am schimbat la 180 de grade
M-am indragostit de avatarul tau. ..esti superba.
) Ti se pare.
Lasa modestia, trebuie sa recunosti ca esti draguta.
Modesta sunt, dar acum nu e cazul
Bine...pentru mine tot draguta ramai.
Daca tu zici