| xCookiieMonster a întrebat:

Este adevarat ca intr-un episod din naruto shipuuden sakura moare? nu poate sa fie adevarat dau multe funda si voturi folositoare plz repede urgent!crying

Răspuns Câştigător
| saku970 a răspuns:

Buna.
Sa fiu sincera, nu am auzit nimic despre asta dar oricum Sasuke nu o poate ucide dupa parerea mea deoarece Naruto se va lupta cu el, si in orice alta lupta Sakura mereu este salvata ba de Kakashi ba de Naruto.In concluzie are niste bodyguarzi de nota 10, nu cred ca se va intampla prea curand,bine la sfarsitul anime-ului ar fi posibil daca producatorul vrea un sfarsit mai tragic. Oricum sper caNaruto, Sakura, Sasuke si Kakashi sa ramana vii pana la sfarsit si chiar si dupa!

6 răspunsuri:
| Bezea a răspuns:

Am renuntat la anime acum ceva vreme dar inca mai citesc manga si din cate stiu nu moare Sakura din pacate (cel putin nu inca) deci chill.

| deniseioana a răspuns:

Nu! Nu moare nici in manga nici in anime!

| xCookiieMonster explică:

Dj roby daca tu crezi ca a trecut puteai sa treci peste intrebare sa stii ca nu imi plac oameni increzuti asa cand vezi subiecte care nu-ti plac nu le baga in seama da? si asa ca cei care nu le place naruto sa taca din gura...angryangryangryX ca ma enerveaza frate. celor care le plac foarte bine. aceia au minte, nu ca altitongue

| djrobby a răspuns:

Inca nu a trecut moda Naruto? mi se pare o porcarie!

| Mymymymmy a răspuns:

Da a fost omorat funda? te rog

| Deux_8501 a răspuns:

NU,nu moare cel putin pana la ep 224 la cat sunt eu nu a murit big grin blushing