Ultimul pentru Hugh Jackman si patrick Steward, Asta stiu eu, dar pana la Apocalypse ultimul film X men, e cale lunga
Asa au zis ei, stai sa vezi...
Ai vazut Logan, eu am fost acum cateva zile si nu e cine stie ce povestea, sar multe amanunte ( nu ti dau spoiller) in film, lasand loc de minim inca un film cu toata echipa X Men
De fapt mie mi s-a parut chiar un film excelent cu o poveste care mi-a placut mai mult decat apocalypse, de exemplu, da lasa loc, orice film lasa, dar finalul a fost unul relativ inchis (cel putin pentru cei din echipa veche). L-am vazut la premiera.
Nu a explicat unde e restul echipei, doar ceva vag ca au murit toti cand a avut prima criza profesorul plus multe altele. Normal ar trebui sa faca un film dupa parerea mea legat de chestia asta. De unde a aparut blondul ala si toate astea.
Intr-un comic book wolverine ii omoara pe toti pentru ca halucineaza din cauza nu stiu cui, in altul din cauza profesorului.
Daca ai urmarit toate filmele si ai citit si cateva comic bookuri te prind, nu mi se pare ca filmele din seria asta (mai ales cele din wolverine origins) se leaga foarte bine intre ele si nici nu trebuie, pentru ca in universul benzilor desenate sunt mai multe universuri si timelenerui care ar greu de explicat intr-un film.
Si da, se mai pot face filme, atat dupa ultimul cat si filme retrospective. Insa fara hugh, patrick si ian (magneto) nu stiu cum o sa fie, ultimele filme (care nu ii aveau pe actorii astia) nu mi-au placut asa mult, dar cine stie...
Mie mi-a placut apocalypse, acum fiecare cu parerea lui. Si Logan teoretic trebuia sa fie o contiunare la tot ce a fost pana acum si sa o incheie frumos. A lasat o in coada de peste, unde au disparut toti si multe altele