| bodoshh a întrebat:

Este o secvență dintr-un film sau scurtmetraj românesc pe care nu îl găsesc de ceva vreme bună. Țin minte că l-am zărit la tv într-o seară. Nu am prins începutul. Dar din ce mai pot să îmi amintesc vă descriu aici :

Pe o terasă liniștită, sub cerul senin, un cuplu tânăr se află într-o dispută aprinsă, cu prietenul lor apropiat martor la întreaga scenă. Atmosfera devine rapid tensionată, iar cuvintele spuse sunt ca niște săgeți ce lovesc în plin. Băiatul din cuplu, într-o izbucnire neașteptată, începe să-și acuze iubita și prietenul de o legătură intimă ascunsă, dezvăluind că știe totul despre aventura lor. Însă ceea ce face ca acest moment să devină cu adevărat șocant este ceea ce urmează: băiatul le mărturisește că a instalat camere ascunse în casa lor și că a observat totul. Cu un zâmbet amar pe buze, le spune că nu a spus nimic până acum pentru că are o boală venerică gravă, pe care, fără să vrea, le-a transmis-o și lor. Ar fi ca o pedeapsă perfectă.

Prietenul, acum cuprins de panică, își dă seama că această boală i-a afectat nu doar pe el, ci și pe iubita sa, și părăsește în grabă terasa, tulburat și neputincios. Fata, năucită, percepe cu groază că toată viața lor liniștită a fost distrusă în câteva momente de revelație brutală.