| Uratu140 a întrebat:

Eu acum intreb doar asa din curiozitate.
De ce sau inventat filmele horor.Adica eu nu prea inteleg te uiti la ele ca sa te terorizeze noaptea sau ce? am gasit o gramada de intrebari pe TPU care ziceau ca au cosmaruri in fiecare noapte?

Răspuns Câştigător
| olivert1310 a răspuns:

Se produc filme horror pentru a ne speria, a ne influenta subconstientul, a ne imbolnavii psihic, daca ajungi sa ai impresia ca te urmareste cineva prin casa dupa ce ai vazut un film asemanator, nu inseamna ca deja te-ai imbolnavit? Psihicul tau nu mai functioneaza normal. Altii care deja au probleme psihice ajung sa se inspire din filme de genul asta si uite asa apar criminalii si mai stiu eu ce hoti.

6 răspunsuri:
| DanielBalan a răspuns:

Filmele horor au o caracteristica mai aparte fata de celelalte filme... tine spectatorul in suspans si teama, iar multora le place senzatia de tema. Daca te uiti la un film de groaza bun adica facut bine nu neaparat foarte de groaza ai sa vaz, i ca sunt OK.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floor) Nasol să te terorizeze filmele rolling on the floor)

| Dragossm a răspuns:

Pai in primul rand ca sa faca banii.Pai si daca apuci s te uiti la un film horor trebuie sa vezi mai departe ca esti curios sa vezi ce se intampla

| teodor56 a răspuns:

Pai ca sa sperie lumea de sa isi faca nevoile pe ei de frica!

| Uratu140 explică (pentru teodor56):

Ti l-am dat folositor

| vladuts077 a răspuns:

Pentru ca pe unii in distreaza senzatia aia de spaima pe care o ai pe moment cand apare ceva dintr-o data....sunt oameni pe care ii pasioneaza foarte mult efectele astea