| alexutza21 a întrebat:

Eu sunt chiar in dilema...deci stiam ca sunt 4 parti ok din seria twilight:amurg, luna noua, eclipsa, zori de zi.Pana aici totul clar... dar apoi gasesc diferite versiuni cum ar fi:zori de zi din punctul de vedere al lui alice, structurat in trei capitole, din punctul de vedere al lui edward(si aici nu ma refer la cele 12 capitole din midnight sun ci la o alta varianta), din punctul de vedere al lui jacob(la fel nici o legatura cu cartea a doua din zori de zi). Deci nu inteleg, ce sunt toate variantele astea? sunt scrise de stephanie meyer sau sunt pur si simplu incercari de literatura ale fanilor? ce ma uimeste e ca sunt f bine scrise si inchegate de parca chiar ar fi scrise de cineva cu adevarat priceput, asta ma deruteaza cel mai mult pentru ca se si aseamana f mult cu limbajul folosit de scriitoarea stephanie meyer. A si inca ceva, mai am si o continuare de la zori de zi cica, se numeste suflete pereche si este povestita de renesmee, fiica bellei si al ui edward.Asta la fel? cine a scris-o? va rog mult poate ma puteti ajuta ca sa stiu si eu macar daca am citit intr-adevar o continuare sau implicit punctele de vedere ale personajelor, dar scrise de autoare sau doar niste facaturi de mana a doua care exprima parerea personala a vreunui fan.Multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| Onutzyk a răspuns:

Eu sunt mareeeee fan.

Aceste carti, care sunt de fapt fake`uri facute de fani sau de cei care se cred Stephenie Meyer [dar nu au cum].

Acum din partea fanilor, sunt tot felul de continuari, mai reusite sau nu. [si o colega a inceput sa scrie continuarea de la BD].

http://nessiecarlie.wordpress.com/
Acesta este blogul lui Byby, fondatoarea blogului hermotherseyes [http://hermotherseyes.blogspot.com/], cel mai amre blog de stiri Twilight din Romania.

Pe blogul ei "personal" a inceput sa scrie Young Hearts, o continuare ffff frumoasa a BD.

Fundi?;;)

5 răspunsuri:
| aliceinchains a răspuns:

Nu mi se pare ca fan-ficurile(caci asa se numesc) sunt "facaturi de mana a doua"! Adica cineva care citez "ma uimeste ca sunt foarte bine scrise de cineva cu adevarat priceput, asta ma deruteaza cel mai mult"(te cam contrazici singura) adica cineva chiar isi da silinta sa scrie ceva bun.
ficurile pot semana sau nu, pot fi diferite cu totul sau pot fi o continuare a cartilor... da pe google Hell or heaven by becky, e un fic super. sau Never think, care e absolut genial.
in fine, faci cum vrei!tongue

| deny_3888 a răspuns:

Sunt doar compuneri ale fanilor cu talent la scris. Stephanie meyer nu ar publica o carte sau o incercare a unei carti fara sa fie terminata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai...astea sunt scris de fani.si eu sunt un mare fan twilight saga si am a 4 carte si este structurata in 3 parti:doua din perspectiva bellei si una din perspctiva lui jacob...pe net o sa gasesti tot felul de versiuni dar nu si cartea intreaga asa ca mai bine cumpara cartea eu asa am facut si nu este foarte scumapa eu am dat pe ea 60 de lei
bye bye!

| Yuki156 a răspuns:

Deoare ce filmul este in doua parti.
Una din perspectiva lui Bella iar cea lalata a lui Jacob.
In 18 noiembrie 2011 apare abia prima parte.

| Dary19 a răspuns:

Eu am luat-o din Carturesti cu 50 de lei!