Si eu ma uit, iar din punctul meu de vedere e destul de enervant si plictisitor si sacaitor cand are o misiune in care bate un drum lung sau o batalie care tine la nesfarsit si se intinde o suta de episoade, insa se compenseaza cu altele.
Sper ca te-am ajutat.
APP. depinde si de varsta pe care o ai si nu tuturor le plac luptele sau filmele romantice sau stafidele sau salata sau ciocolata etc
Am cam exagerat cu exemplele
SCZ...
Mie de exemplu nu imi place! nu imi plac anime-urile. povestile lor. cam aiurea. parerea mea. grafica aiurea.
Imi place pentru ca e plin de aventura, comedie chiar si drama. Are cate putin din toate, sa nu mai vorbesc de grafica care ma incanta doar privind niste imagini. Iar povestea in sine mi se pare interesanta, fiecare personaj are o poveste proprie in spate chiar si cele negative au cate o poveste dramatica si care face legatura intre multe intamplari din serial.
Prima data am vazut la TV pe Jetix si mi-a placut foarte mult, dupa care nu l-a mai difuzat si l`am cautat pe internet si m`am uitat la fiecare episod, iar acum sunt la zi cu episoadele si mai citesc si manga`ul. .
Mi se pare pe departe cel mai tare anime.E singurul anime care il urmaresc din copilarie.Prima aora a aparut pe Jetix dar apoi a fost intrerupt.Acum ca am internet m-am reapucat de el si nu regret deloc.
Pai,de obicei cei carora nu le place anime-ul Naruto cred ca sunt prea tari si nu m-ai sunt copii incat sa se uite la ele.Cred ca se fac de rusine daca se uita si rad colegii sau prietenii lui de el.Eu unu ma uit si nu am aceasta problema m-ai ales ca iti ocupa timpu si te captiveaza
Si eu sunt la fel
poate sunt gelosi ca si ei ar vrea sa fie ninja si nu pot si decat sa se amageasca nu se uita
sau
nu le place pur si simplu...
fiecare avem gusturi diferite:*
Sa sti ca unora nu le plac naruto fiindca, ei, mintea lor nu suporta asa ceva.un desen ca el.
Sau unii nu il mai suporta ca nu le place desene ca asta..ca are:
ninja, prea multa actiune, uneori si drama de aia mare..cam astea ar fi.
Unor nu le place Naruto deoarece povestea intr-un fel nu are sens si luptle nu le convin
Daca nu l-au privit de la inceput, nu au cum sa-l inteleaga si sa le placa. Nimanui nu-i place sa li se spuna o poveste numai de la jumatate; Nu am intelege nimic din ea. Sau mai este varianta ca pur si simplu nu le plac animeurile, depinde si de grafica care le place, si de tipul de anime-u. Poate altora l palc anime-urile de dragoste, de actiune, +18, triste, horor, drama, depinde de fiecare
Pai pur si simplu ei se plictisesc cand sa uita sau nu le place, poate e prea violent pentru ei desi nu prea vad ceva foarte violent.Si mie imi place naruto! Funda:*?
Bună! În primul rând trebuie să ştii că gusturile nu se discută! Spre exemplu, mie nu îmi place Naruto. De ce?! Pentru că nu sunt baieţoaică, am depăşit vârsta la care să mă mai uit la desene animate (bineînţeles, sunt persoane care se uită întotdeauna la desene, indiferent de vârstă), nu îmi plac filmele/desenele aşa violente şi mai sunt muuuuulte alte motive. În concluzie, dacă tu eşti fană Naruto nu înseamnă că şi alţii trebuie să fie. Spre exemplu eu sunt fană Gossip Girl, dar asta nu înseamnă ca toţi trebuie sa fie acum! Nu! Tocmai asta ne face unici! Fiecare persoană are cu totul si cu totul alte preferinţe, gusturi. Sper că răspunsul meu te-a ajutat să-ţi dai seama ca nu toţi oamenii sunt la fel! O seara bună! :*
Gusturile fiecarui om nu se discuta...
Unora le plac serialele politiste, altora desenele, etc. Daca am avea aceeasi preferinte am fi toti la fel ceea ce este imposibil.
Nu trebuie neaparat sa fi "baietoaica ca sa tee uiti la naruto
Din punctul meu de vedere, da.
Oricum, am trecut de faza cu desenele animate...
Cum am mai spus, nu îi poţi face pe alţii să se uite la ce te uiţi tu.
Spre exemplu, eu dacă mă omor după filme precum A walk to remember, nu inînseamnă că şi tu trebuie să faci la fel.
Haiii, te rog nu mai îmi comenta răspunsul că nu am chef să mai dau atâtea explicaţii.
O seară bună!
Dar.spune-mi tu mie..si cei care au spus ca gusturile nu se discuta. unde am zis eu "trebuie neaparat sa va uitati" nu am nevoie de explicatii de genu..am pus o intrebare ca sa aflu opinia oamenilor
Naruto e o prostie. Nici la 2 ani nu m-aş uita la aşa ceva.
Şi hai scuteşte-mă să mai stau să îţi scriu ţie, să te fac să înţelegi că e pr ta dacă te uiţi la chestii de genu.
aleexuţ întreabă:
anonim_4396 întreabă: