Dupa ce ajung la zi cu TVD, da, o sa incep The Originals.
Daca e sa ne luam dupa parerea generala, Supernatural e mult peste Tvd :D=))
Tocmai mai inainte m-am uitat la S4 Ep 4. Ajung la zi in maxim 2 saptamani
http://www.imdb.com/title/tt1405406/ -TVD 7.9
http://www.imdb.com/title/tt0460681/?ref_=tt_rec_tt -Supernatural 8.6
Mie tot TVD îmi place mai mult.M-am mai uitat la Supernatural, dar nu prea îmi place că nu se leagă aşa foarte mult un episod cu altul.În fiecare episod e alt caz.....Ai mai putea să te uiţi şi la Mesaje de dincolo(Ghost whisperer).E tot cam în genul Supernatural.
Pana la episodul 18 e asa, e intr-un fel repetitiv, primul sezon.Stai sa vezi mai incolo cum e cu Arhangheli, demoni... apocalipse. Uita-te plsss in continuare, si spune-mi pe unde ai ajuns.
Ep 8.
Tu la Tvd eşti la sezonul 4?
Sezonul 4, mai inainte am termina episodul 4
Super.
Deci.tu te tii de serialul asta (Supernatural), sau... o sa-l lasi?
Mă uit.Oricum n-am altul la care să mă uit, că la TVD şi TO e pauză.
AI 11 sezoane! Ho! Ho! Ho! Pe parcurs devine... extraordinar. O sa vezi tu
Ai ajuns la "BUgs"? Asa se numeste Ep 8 din S1
Eu mai ştiu cum se numea?
Am pus gresit semnul ala de intrebare, acum am dat edit.Deci...ai vazut si EP8? Daca da, inseamna ca acum trebuie sa te uiti la 9, care e chiar ca lumea, episodul asta te scoate din faza aia cu, cazuri non-stop.M-am uitat doar putin la sinopsis si mi-am amintit ce se-ntampla in episodu' ala.E cel mai bun episo de pana acum, adica din cele vazute de tine pana acum Sa-mi zici cum a fost
Ok ok
"Breaking bad" fara indoiala cel mai reusit serial din toate punctele de vedere.
White Collar, The Blacklist, Limitless -> exceptionale daca iti plac serialele politiste.
Blindspot, Fargo, Arrow, Trilogia Chicago PD, Chicago Fire si Chicago Med sunt ok, merita sa iti pierzi timpul cu ele.
Legends of Tomorrow care a aparut acum cateva zile .
Eu iti recomand AHS (American Horror Story)
Sunt la sezonul 3....si este cel mai tare serial ever....nu m-a dezamagit niciodata
Este f interesant
AI vazut Supernatural?