Buna! Urmaresc Gossip Girl, The vampire Diaries, Pretty Little Liars si True Blood!
Nu suport telenovelele, si nici serialul "Anturaj''nu mi se pare fain.
Nu suport serialele de pe Disney Channel. Plictisitoare. De urmarit? Acum REvad a...5-a oara cred serialul Blood Ties, urmaresc si Pretty little liars si Being Erica[singurul motiv pentru care imi deschid televizorul}
Nu suport multe seriale, cum ar fi Tanar si nelinistit, 2 barbati si jumatate. Daca in aceasta cateogrie intra si telenovelele nu le suport, urasc filmele indiene si serialele indiene.
Urmaresc Anatomia lui Grey.
Bafta!
Nu,nu există vreun serial pe care să nu-l suport. Urmăresc serialul "La bloc" şi telenovela "Kassandra".
Urasc telenovelele, seriale indiene si alte sentimentalisme de 2 bani.
am vazut cateva episoade din anatomia lu Grey si mi-au placut operatziile in rest povestea n-am rabdare s-o urmaresc. si am cateva anime-uri de care nu ma plictisesc, daca intra in categoria seriale. tu ce urasti si ce privesti la tembelizor?
Nu imi plac telenovele.Doar Nini si Narcisa Salbatica sunt mai interesante.si urmaresc magicienii din waverly place.
Nu suport telenovelele si filmele indiene. Ma uit la prison break, supernatural, the vampire diaries, teen wolf, top gear...
Nu suport cam multe seriale, dar urmaresc Culoarea fericirii e interesant
OMG urasc animaurile si telenovela Kassandra clase 406 imi place telenovela inmpostoarea si ador Gossip girl si Pretty little liars (love)
Nu suport telenovele(in afara de narcisa salbatica si imi place sa ma uit la shake it up.
Nu suport Culoarea Fericirii, dar urmaresc Vampire Knight il recomand si altora