| SquirtleBaby a întrebat:

Exista vreun serial pe care nu il suportati? Dar unul pe care il urmariti?

Răspuns Câştigător
| Scândură a răspuns:

Buna! Urmaresc Gossip Girl, The vampire Diaries, Pretty Little Liars si True Blood!
Nu suport telenovelele, si nici serialul "Anturaj''nu mi se pare fain.

14 răspunsuri:
| AG a răspuns:

Nu suport serialele de pe Disney Channel. Plictisitoare. De urmarit? Acum REvad a...5-a oara credlaughing serialul Blood Ties, urmaresc si Pretty little liars si Being Erica[singurul motiv pentru care imi deschid televizorullaughing}

| whatevernvm a răspuns:

Nu suport multe seriale, cum ar fi Tanar si nelinistit, 2 barbati si jumatate. Daca in aceasta cateogrie intra si telenovelele nu le suport, urasc filmele indiene si serialele indiene.

Urmaresc Anatomia lui Grey.

Bafta!

| Karinakari99 a răspuns:

Nu,nu există vreun serial pe care să nu-l suport. Urmăresc serialul "La bloc" şi telenovela "Kassandra".

| midnight a răspuns:

Urasc telenovelele, seriale indiene si alte sentimentalisme de 2 bani.

am vazut cateva episoade din anatomia lu Grey si mi-au placut operatziile in rest povestea n-am rabdare s-o urmaresc. si am cateva anime-uri de care nu ma plictisesc, daca intra in categoria seriale. tu ce urasti si ce privesti la tembelizor?

| NoNameJunior a răspuns:

Nu imi plac telenovele.Doar Nini si Narcisa Salbatica sunt mai interesante.si urmaresc magicienii din waverly place.

| Sanke a răspuns:

Nu suport telenovelele si filmele indiene. Ma uit la prison break, supernatural, the vampire diaries, teen wolf, top gear...

| Christa a răspuns:

Cele indiene, groaznice! Urmaresc top gear happy

| PoWRObert a răspuns:

Mie imi place Dr. House XD dar urasc serialul Tanar si nelinistit

| ChuPaChuPsPinK a răspuns:

Nu suport cam multe seriale, dar urmaresc Culoarea fericirii e interesant

| cadilica a răspuns:

OMG urasc animaurile si telenovela Kassandra clase 406 imi place telenovela inmpostoarea si ador Gossip girl si Pretty little liars (love)

| Tzukushi a răspuns:

Iti zic ce nu am suportat " True blood" deci e oribul!

| TrendyHedgehog a răspuns:

Nu suport telenovele(in afara de narcisa salbaticahappy si imi place sa ma uit la shake it up.

| Neddme a răspuns:

Nu suport tanar si nelinistit. I love House MD :X

| KiryuRima a răspuns:

Nu suport Culoarea Fericirii, dar urmaresc Vampire Knight il recomand si altora

Întrebări similare