| Mikoyan a întrebat:

Faceti-mi un clasament (personal) al celor mai buni regizori.

8 răspunsuri:
| iInfinityDarkness a răspuns:

Uite un site cu cei mai buni regizori: http://www.cinemagia.ro/liste/cei-mai-buni-regizori-6820/ Funda?

| Guildo a răspuns:

Stanley Kubrick, Alfred HItchoock, Sergio Leone, Frederico Fellini, John Ford, Martin Scorsesse, cam asta e topul meu, dar este doar parerea mea, poate gresesc...

| michelia a răspuns:

Federico Fellini
Martin Scorsese
Quentin Tarantino
fratii Coen
David Lynch
Paul Thomas Anderson
Woody Allen
Mike Nichols
Nikita Mihalkov
Ridley Scott

si incape si Lucian Pintilie

| michelia a răspuns (pentru Guildo):

Iti plac ( si ) westernurile tare : )

| Guildo a răspuns (pentru michelia):

Cu genul asta am inceput sa intru in lumea filmelor, dar nu sunt sigur care filme western le urmaresc cu mai multa placere, cele clasice sau cele spagheti din Italia, dar din pacate dupa Sam Peckinpah, genul western a murit...

| Diabolique a răspuns (pentru michelia):

Nu a trebuit să mă uit la utilizator când am văzut topul, ca de obicei, sunt impresionată, Michelia.
Topul meu ar include: Andrei Tarkovski, Federico Fellini, Michelangelo Antonioni, Ingmar Bergman, Lars von Trier, Francis Ford Coppola, Stanley Kubrick, Akira Kurosawa, Sergio Leone, Marin Scorsese, Quentin Tarantino, David Lynch, Nikita Mikhalkov, David Fincher, Darren Aronofsky și... trebuie să recunosc, Christopher Nolan.
O zi faină.

| michelia a răspuns (pentru Diabolique):

Tu asculti Wagner, eu Mozart mai mult, dar amandoua si Beethoven. Oricum ceea ce ne uneste e mai puternic decit ce ne desparte.
Complimente si salutari, Diabolique : ).

| faramatania a răspuns:

Clint Eastwood
Quentin Tarantino
Martin Scorsese
Steven Spielberg
Francis Ford Coppola
John Carpenter
Roman Polanski
Alfred Hitchcock
Stanley Kubrick
Oliver Stone
David Lynch