2 indicii care ne-ar putea sa-l demascam pe Tobi : http://www.mangareader.net/93-56935-13/naruto/chapter-507.html http://www.mangareader.net/93-409-3/naruto/chapter-404.html
Nu este Madara ( pentru ca madara este inviat de kabuto ).
Nu este al 2 lea Hokage ( Orochimaru il invie si pe el la lupta cu al 3-lea hokage )
Nu este Obito ( pentru ca tobi are 2 ochi sharingan {acum are un rinegan} )
Nu este Danzo ( pentru ca el este mort )
Este cineva care te astepti cel mai putin.
Suspecti :
Shisui ( Se spune ca Itachi l-a omorat
pentru a trezi mangekio sharingan dar eu
nu cred
Iar daca nu este Shisui, este Chuk Norris
S0nofS4tana: Obito i-a spus lu' Kakashi sa aiba grija de Rin,singura fata din echipa lor si singura fata pe care o iubea Obito foarte mult, Kakashi a spus ca va avea grija de ea,insa din nu stiu ce motive se zice ca Kakashi a ucis-o pe Rin cu chidori,sau daca nu Rin a murit din cauza unor Shinobi ai Satului Pietrei costumati in Shinobi ai Satului Frunzei iar pentru a-si razbuna ceilalti probabil ''amici'' ucisi de echipa s-au razbunat pe Rin,iar de nu stiu unde Madara l-a luat pe Obito de sub bolovanii aia,iar Obito in sat fiind a aflat ca niste Shinobi ai Konohai au ucis-o pe Rin, pentru ca satenii barfeau ce auzeau si ei Obito a crezut ca chiar Konoha e de vina pentru asta, in plus ca Madara cel bou a mai bagat si prostii in capul lui sa-i duca planurile la capat dupa ce Obito a aflat l-a distrus de tot si a devenit negativ, cel putin din toate informatiile a iesit ce-am scris mai sus, dar la Kagami ar fi o mare posibilitate ca doar omul il cunosti dupa fata sa nu? Tobi n-are doar 1 sharingan, are un laborator de sharingan iar din Pain si ceilalti zombie care ii controla Nagato+cei ce aveau bestii cu cozi pana la 7 + scoaterea ochilor lor=niste mutanti cu rinnegan si sharingan,ce idee buna are Madara! Uite o alta posibilitate,stim cu totii ca Madara era bun la jutsuri,el a aflat un jutsu interzis probabil pentru a-si transfera sufletul,si cum sufletu lu' nea' Obito era "In ceruri'' n-avea cine sa-i inlocuiasca corpu ala alu nea' Madara,iar asa sufletu' lu Madara a intrat in corpul lui Obito, de asta asa zisul Tobi se da Madara, in plus Tobi e corpul lui Obito ca Madara are parul lung, si nu e adevarat ca Madara a murit in lupta cu Hashirama, ci e invers. El a murit din cauza jutsului de care am spus mai sus.
1. Tobirama spui ca ar putea fi din cauza ca le semana numele? Tobi inseamna 2 in japoneza, adica Tobi ar insemna al doilea Madara.
2. Imposbil sa fie fiul lui Rikudo Sennin din cauza ca a murit si asta s-a intamplat cu zeci de generatii in urma.
3. Obito...e mort, era un pusti mucos, oaia neagra a clanului uchiha, cel mai slab, nu are cum sa fie el + ca e mort si ingropat, dupa ce au terminat misiunea corpul lui obito a fost adus in Konoha la fel ca si al celorlati morti.
Tobi e Madara, cu niste dubii dar Madara e.
Haideti sa-mi spun si eu parerea, toti avem pareri diferite, cum ca Tobi ar putea fi:
Madara Uchiha cum pretinde si el.
Obito Uchiha
Kagami Uchiha
Shisui Uchiha
Tatal lui Obito(nu stiu cine a mai scos- si pe asta dar am mai auzit-o)
Danzo
Fiul mai in varsta al lui Rikoudo
Si cam astea sunt.Pai sa le luam pe rand:
Madara Uchiha exista sanse 50% sa fie el dar cu alt corp, avand puterea sa controleze oamenii, si totusi ar putea sa nu fie el deoarece Kabuto l-a reinviat pe Madara cu Edo Tensei, dar totusi o pastram ca o varianta.
Obito Uchiha cred ca nici 5% sanse n-ar avea sa fie.Dar un lucru se stie, ca Tobi are ochiul lui, cum a zis si Kakashi.
Kagami Uchiha nu ar fi nicun indiciu de care sa ne legam ca ar putea fi el.Doar asemanarea dintre ei la fata.
Shisui Uchiha ar fi 0% sanse pentru ca el era cel mai bun prieten de-al lui Itachi si ca sa obtii puterea Mangekyo trebuie sa-ti ucizi cel mai bun prieten, deci daca Shisui ar fi in viata Itachi n-ar mai avea Mangekyo.
Unii spunea ca e tatal lui Obito si ca vrea sa se razbune pe Konoha pentru moartea fiului sau.Cam ciudat, nu? Tatal lui Obito poate nici nu e un personaj existent. Adica totusi e ca si cum ai zice ca e tatal lui Hashirama Senju, da stie cineva cine e ala.
Danzo, fiti seriosi ca Danzo chiar s-a intalnit fata in fata cu Tobi la lupta sa cu Sasuke.Iar fiul lui Rikoudo e mort de sute de ani.
Raman variantele: Madara, Kagami(a fost in echipa cu Danzo, iar cand Danzo s-a intalnit cu Tobi parea sa stie ceva despre el. Izuna ar putea fi o varianta dar eu stiam ca a fost omorat de Madara, dar e o posibilitate mare sa fie el stiind ca era aproape egal la tehnici cu Madara.
Obito ramane si varianta asta, dar nu stiu de ce ar face Obito rau lumii si sa continue planul lui Madara.Da banuiesc ca v-ati lamurit cativa.
Hei cei care ziceti ca nu poate fii fiul lui RIKUDO sau obito NU puteti sti dese aveti dreptate in privinta lui tobirama dar nu puteti sti cat de puternik era fiul lui rikudo sau cum sa folosit obito de sharingan... uitati-va cum erau naruto si sasuke si ce au ajung deci prin urmare nu stiti ce poate face obito daca ar mai fi in viata
Acu dupa atatea luni pentru cei care ziceau ca nu e obito chiar el este...nu ma asteptam sa fie obito dar uite ce surpriza.
Obito este pentru ca daca va uitati la kakashi ca are pe stanga sharinganu si tobi pe dreapta si este o poza in 598 cu madara care il duce pe obito in spate si obito ar fi cel ce nu ar fi crezut lumea sa fie pentru ca e slab si a murit poate este cv gen itachi ca credem ca ii rau da ii bun si + ca mangekyou il are ca a lui kakashi deci sigur e obito in 599 o sa apara daca nu credeti uitati-va
Toti spuneti acelasi lucru si numai tampenii.Madara a fost renviat de Kabuto prin tehnica edo tensei.Tobi=Obito nu vedeti ca numele sunt asemanatoare? uite un manga:http://www.mangareader.net/naruto/599 Funda te rog:D
Nu are cum sa fie Obito pentru ca atunci can Al patrulea Hokage s-a luptat cu Tobi, acesta era un om matur iar Obito pe vremea aceea era doar un adolescent.Plus ca chiar daca l-ar fi salvat cineva de sub pietre, ce motiv ar fi avut sa fie rau? Deci eu cred ca tot un mister o sa ramana si presupun ca e cineva pe care nici nu il banuim.
Dupa parerea mea[citesc manga si ma uit si la anime] Izuna sau o copie dea lu madara, pentru ca madara stia cine e tobi si pentru ca tobi cand a fost inrebat cine e el cu adevarat el a zis ca e un nimeni deci poate o fi o copie de a lu madara sau poate fiul cel mare a lu rikudou sennin [tasu lu madara si izuna]. Astea sunt parerile mele dar o sa aflam
Amici mei "Idiotzi" Nu va suparati dar.
Tobi este obito. Am vazut ultimul ep. manga care a aparut. 598 si cand se activeaza o tehnica de a lui kakashi se activeaza si a lui Tobi. Si vreau sa stiti ca am vazut la sfarsit o poza nu stiu daca este reala dar cred ca tobi este obito deoarece l-am vazut in acea poza pe uchiha madara ca il cara in spate pe obito. Eu cred ca la crescut ca pe propriul sau fiu si de asta tobi are acelasi tel ca si madara. Planul ochiul lunii!
P.S:
Primul hokage sau al doilea nu pot fi deoarece : Au fost luate sufletele cu tehnica celui de al patrulea hokage.
Si daca va uitati bine la inceput Tobi(Obito) avea masca aceea portocalie doar pentru un singur ochi apoi cand a facut rost de rinnengan si-a luat o masca pentru 2 ochi.
Iar uchiha madara nu poate fi el deoarece cand acel kage inviat cu tehnica edo tensei la inviat pe uchiha madara erau 2! Si poate fi doar un uchiha madara.
Eu zic ca este Obito deoarece stiu ca vazusem pe niste siteuri zvonuri si chiar un vido cu ca Obito a fost salvat de un ninja dar se pote sa fie alt cineva...