Buna
Sunt o mare fana a celor doi actori:Florencia Bertotti si Federico Amador. Intr-adevar, cei doi sunt impreuna in prezent si pot sa te asigur. Florencia Bertotti a fost casatorita cu Guido Kaczka in erioada anilor 2006-2010. Cu acesta are si un baiat pe nume Romeo care are 2 ani. Si Fedetico Amador a fost casatorit si are 2 copii: Unul de 4 an, altul de 9 ani. Dar, cei doi au divortat de partenerii cu care erau. Si in perioada serialului Nini, cei doi s-au indragostit si traiesc o minunata poveste de dragoste...
Sper ca te'am ajutat
Florencia Bertotti a fost casatorita cu Guido Kaczka au un copil impreuna. Iar Federico Amador casatorit si cu doi copiii.Nu stiu daca au divortat vrunul.Stiam ca Federico a depus actele de divort...
Uite poze de cand iau prins cei de la presa impreuna iulie 2010 iar zvonuri existau de prin martie...http://www.ptcrecargado.net/......erico.html
Si alte poze cu ei la cumparaturi...http://www.tvprimicia.com/2010/11/florencia-bertotti-y-federico-amador.html
Federico Amador zis si Thomas :d este casatorit... cel putin asa am aflat eu si e adevarat
Buna! Ei doi sunt impreuna, dar nu sunt casatoriti... Uite : http://ro.wikipedia.org/wiki/Florencia_Bertotti
Buna.Ei doi sunt impreuna, nu sunt casatoriti. Asta scrie pe Wikipedia:
María Florencia Bertotti Baleirón, cunoscută ca Florencia Bertotti, (n. 15 martie 1983) este o actriţă şi cântăreaţă argentiniană. Este cunoscută mai ales pentru rolul principal din filmul Nini.
S-a născut la Buenos Aires în 1983. A debutat pe scenă de la 12 ani şi a interpretat diverse roluri în film şi teatru.
În perioada 2006 - 2010, a fost căsătorită cu Guido Kaczka, alături de care a fost producător executiv al serialului menţionat. În prezent se află într-o relaţie cu Federico Amador, unul dintre actorii principali ai aceluiaşi film.
Da sunt impreuna dupa ce florencia a divortat de guido kaczka cu carea are un copil. acum sunt impreuna. funda?
Da. Ei sunt impreuna. S-au indragostit pe parcursul serialului NINI.
PLZ fulndaaaa!
Girlroxxn Florencia... si Fedrico amador sau indragostit pe parcursul serialului nini ea a fost cu guido kazkaka dar pentru ca nu erau fideli flor si guido au decis sa se desparta pentru ca a vazut-o pe florencia cu fedrico si florencia are un copil romeo care a ramas la ea si la fedrico si acum flor cu guido nu sau impacat flor este cu fedrico dar nu sau gandit sa se casatoreasca(inca)... funda?
Pe orce wikipedia te florencia bertotti uiti scrie ca e intr-o relatie cu Federico amador. eu sunt fan nini si vreau sa se casatoreasca.
Da,sunt impreuna dar, necasatoriti! intrati pe facebook a amandoi si apoi cereti prietenia! si doar cei care doresc sa ceara! dar puteti sa vb in engleza pentru ca inteleg! doar nu romana! funda
Federico Amador(Tomac)a avut o relatie cu Cellina(Am uitat cum o cheama). Apoi s-a casatorit si acum are 2 copii un baiatel de 9 ani si un baietel de 2 ani! Florencia Bertottti(Nini) a avut o relatie de 4 ani cu Guido Kaczka(Max in serialul argentinian Florencitta)Dar ambii au divortat si acum Florencia si Federico sunt logoditi, urmeaza sa se casatoreasca!
De fapt federico amador a divorta de sotia sa pentru florencia bertotti zisa si nini iar florencia la randul ei a divortat de sotul ei pentru a putea fii impreuna
Iti dai seama, nu, ca ei sunt impreuna, daca tot voiai informatii, puteai sa dai cautare pe Wiki
Da, sunt impreuna la fel si paula morales si juan guilera, uite aici ca sa-ti garantez ca e adevarat :
http://www.desene-animate-online.net/......18eeb.html
In perioada 2006-2010 ea a fost casatorita si a avut un copil, Romeo, dar a divortat.
Federico Amador a fost si el casatorit dar a divortat.
Federico & Florencia s-au cunoscut in seriaul Nini si s-au indragostit pe parcursul serialului.In prezent au o relatie dar din pacate nu sunt casatoriti .
Federico Amador a divortat de fosta sotie si acum in prezent are o relatie cu Florencia bertotti.ei au facut aceasta relatie pe parcursul acestui film ''Nini''filmul meu preferat
Federico Amador a fost casatorit si are 2 copii, dar a divortat si in prezent are o relatie cu Florencia Bertotti.
Pai...Cum sa-ti raspund eu? Pai, Federico e casatorit si are doi copii.Dar a divortat de sotia lui.Si Florencia e si ea casatorita si are un baietel.Dar si ea a divortat.Asa ca ei doi s-au intalnit si s-au indragostit.Si recent au o relatie.
andr33a_1583 întreabă:
dia_8663 întreabă:
ovidiu33b întreabă: