"Lista lui Schindler", unul din cele mai bine cotate filme, daca nu l-ai vazut cumva.
"Enemy at the gates", cu Jude Law, o drama extraordinara si o lupta intre doi lunetisti in timpul luptelor de la Stalingrad care s-ar putea sa iti placa, mie mi-a placut mult.
Sau, daca vrei o drama adevarata, care spune povestea razboiului asa cum e el, oricare ar fi fost el, urmareste "We were soldiers", cu Mel Gibson. Nu e din WW II, e povestea sau mai bine zis drama primei batalii majore dintre americani si vietnamezi. un film inspirat din realitate, care prezinta lucrurile asa cum au fost. Eu oricind l-as vedea din nou.
La rafle (2010), In Darkness (2011), Lore(2012), Auschwitz (2011), The Boy in the Striped Pyjamas, The Book Thief, Escape from Sobibor...
Mie mi-a plăcut f mult Joyeux Noel (2005), dar acțiunea are loc în timpul primului război mondial.
The Monuments Men (2014),The Imitation Game (2014),Inglourious Basterds (2008),Unbroken (2014),The Book Thief (2013),Der Untergang (2004),Fury (2014),Allied (2016),Anthropoid (2016),The Innocents (2016)
andrei47 întreabă:
SunIsUp4ever întreabă: